سفارش غذا سفارش آنلاین غذا سفارش آنلاین غذا در مشهد

• دانشگاه صنعتي سجاد شامل 4 دانشكده با نام­ هاي دانشكده مهندسي برق و مهندسي پزشكي، دانشكده مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات، دانشكده مهندسي عمران-مهندسی معماری و دانشكده مهندسي صنايع و مواد مي­ باشد. اين دانشگاه در حال حاضر حدود 5000 دانشجو در مقاطع تحصيلي كارشناسي ارشد(16 رشته)، كارشناسي(24رشته)، كارشناسي ناپيوسته(9 رشته) و كارداني (4 رشته)دارد.
    با قريب 20 سال فعاليت دانشگاه صنعتي سجاد تاكنون بیش از 10000 دانش­ آموخته جذب بازار كار و يا در دانشگاه­ هاي داخل و خارج مشغول تحصيل شدند. قابل توجه است كه تنها در سال 1394 بيش از 504نفر از دانش­ آموختگان در مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه­ هاي دولتي پذيرفته شده­ اند.
    اغلب دانش­ آموختگان اين دانشگاه يا در مقاطع بالاتر مشغول به تحصيل در دانشگاه­ هاي معتبر داخل و خارج كشور هستند و يا در رشته متناسب با تحصيلات خود جذب صنعت گرديده­ اند.
    در سال 93 كميته تخصصي برق شوراي گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با راه­ اندازي تحصيلات تكميلي در مقطع دكترا در رشته­ برق موافقت كرده است.