برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸

جمعه ۱۱/۱۸

کلیه دانشجویان

کلیه دانشجویان تا ساعت ۸ صبح روز بعد

تذكر مهم: دانشجويان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعايت كامل پيشنيازی و هم­نيازی و ساير مقررات آموزشی انتخاب نمايند براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پايان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد كليه دانشجويان بررسی و دروسی كه بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهريه حذف خواهند شد.

تذکر مهم: باتوجه به اینکه اصلاح ظرفیت­‌ها در تاریخ­ اعلام شده توسط دانشکده‌­ها انجام خواهد شد. از مراجعه حضوری به دانشکده‌­ها که باعث مختل شدن فعالیت­‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

تبصره ۱: شروع کلیه كلاس‌ها اعم از دروس نظری، کارگاهی و آزمایشگاهی نيمسال دوم ۹۹-۹۸ از تاريخ ­شنبه ۹۸/۱۱/۱۹ می‌باشد. (بجز دروس تربیت بدنی که تاریخ شروع آن‌ها ۹۸/۱۲/۰۳ می‌­باشد.)

تبصره ۲: ثبت‌نام از دانشجويان ميهمان، در صورت داشتن ظرفيت در دروس ارائه شده در تاريخ پنج­شنبه ۹۸/۱۱/۱۷ و ­شنبه ۹۸/۱۱/۱۹ انجام خواهد شد.

نکته مهم: مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.