حکم انتصاب رئیس دانشکده برق و مهندسی پزشکی

دوشنبه، ۳۱ شهریور ۹۹

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر حمیدرضا رضایی ده سرخ به عنوان رئیس دانشکده برق و مهندسی دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به سوابق علمی و تجربی جناب­عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت دو سال به عنوان رئیس دانشکده برق و مهندسی پزشکی دانشگاه منصوب می­شوید.

لازم به ذکر است که آقای دکتر حمیدرضا رضایی ده سرخ از سال ۱۳۹۳ به عنوان استادیار تمام وقت رشته مهندسی برق- الکترونیک و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ به عنوان مدیر گروه الکترونیک دانشکده برق و مهندسی پزشکی و همچنین از سال ۱۳۹۷ تاکنون در سمت مدیر گروه مهندسی پزشکی و دبیر تحصیلات تکمیلی دانشکده فعالیت داشته ­اند.

دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد، طی پیامی از زحمات بی‌دریغ سرکار خانم دکتر غزاله سربیشه ئی رئیس سابق دانشکده برق و مهندسی پزشکی تقدیر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بر خود لازم می­دانم از زحمات صادقانه سرکار­عالی در طول مدت تصدی به عنوان رئیس دانشکده برق و مهندسی پزشکی تشکر نمایم.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده ­تان همواره شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشجویان در عرصه­ های علمی و پژوهشی باشیم.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.