نکات مهم انتخاب واحد در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

معاونت آموزشی
پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۹۹

ضمن عرض خدا قوت به كليه دانشجويان، اساتيد و كاركنان، شروع سال جديد تحصيلی را تبريك می گوييم.

ترم گذشته تجربه جديد در آموزش مجازي براي خانواده بزرگ دانشگاه سجاد (دانشجويان، اساتيد، كاركنان و مديران) بود. با وجود اين تجربه جديد با همراهی خوب مجموعه خانواده سجاد، رضايت نسبی خوبی از عملكرد آموزش مجازي حاصل گرديد. دانشگاه سجاد جزو معدود دانشگاه های كشور بود كه كليه كلاس­های نيمسال گذشته خود را بصورت كاملا آنلاين برگزار كرد. انشااله با بهره مندی از اين تجربه و همراهی شما د انشجويان گرامی شاهد بهبود كيفيت آموزشی در نيمسال پيش رو باشيم. در ادامه نكات مهمی را در خصوص انجام انتخاب واحد و دفاع پايان نامه ها اعلام می گردد:

۱. انتخاب واحد طبق جدول زمان بندی اعلام شده از روز دوشنبه ۱۰ شهريور شروع شده و تا روز جمعه ۲۱ شهريور ادامه خواهد داشت. در فاصله زماني ۲۲ تا ۲۸شهريور كليه اطلاعات كلاسها جهت آموزش مجازی به سامانه های آنلاين و (ادوب كانكت) و افلاين (مودل) منتقل خواهد شد. انشااله از روز شنبه ۲۹ شهريور كليه كلاسها اعم از نظری و عملي بصورت مجازی شروع خواهد شد. در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری كلاس­ها توسط ستاد مبارزه با كرونا، ادامه برگزاری كلاسها با اولويت دروس عملی و سپس دروس تحصيلات تكميلی بصورت حضوری انجام خواهد شد.

۲. بديهی است دانشجويانی كه به هر دليل انتخاب واحد نكنند، امكان شركت در كلاسها را نخواهند داشت. لذا به اين دانشجويان توصيه می گردد كه حداكثر تا پايان مهلت انتخاب واحد (جمعه ۲۱ شهريور) انتخاب واحد خود را انجام دهند.

۳. در برنامه ريزی نيمسال جاری با پيش فرض آموزش مجازی، تعداد گروه براي كد درس واحدهای عملی كمتر ارائه شده است و حتي تعدادی از دروس عملي كارگاهی ارائه نشده است. لذا به دانشجويانی كه سنوات كافي براي ادامه تحصيل خود دارند، توصيه اكيد می شود كه واحدهای عملی خود را به نيمسال­های بعدی كه انشااله شرايط برگزاری حضوری فراهم گردد موكول نمايند.

۴. باتوجه به اينكه تعريف كد جديد و همچنين اصلاح ظرفيت­ها در تاريخ­های اعلام شده (صبح روزهاي يكشنبه ۱۶ شهريور و چهارشنبه ۱۹ شهريور) توسط دانشكده­ها انجام خواهد شد. از مراجعه حضوری به دانشكده ­ها كه باعث مختل شدن فعاليت­های جاری خواهد شد، خودداری فرماييد.

۵. با توجه به اينكه تعدادي از دانشجويان در نيمسال قبل ترم يا دروس خود را حذف كرده اند، براساس بخشنامه وزارت عتف در خصوص شرايط خاص كرونا، با مصوبه شوراي آموزشی دانشگاه، كليه دانشجويان صرف نظر از وضعيت و همچنين معدل نيمسال قبلی (حتي با وجود حذف ترم يا مشروطی) مي توانند تا سقف ۲۰ واحد انتخاب واحد نمايند. البته توصيه اكيد می شود كه هر دانشجو تعداد واحد انتخابی خود را براساس شرايط خود بصورت بهينه انتخاب نمايد.

۶. در آموزش مجازی نيمسال جاری، محوريت ارزيابی بصورت مستمر در طول ترم است. طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه حداقل ۵۰ درصد ارزيابی بايستی در طول ترم انجام گردد. شيوه و جزئيات ارزيابی و در نظر گرفتن سهم بيشتر از ۵۰ درصد براي ارزيابی طول ترم در اختيار اساتيد محترم می باشد. بنابراين حضور مستمر دانشجويان در كلاس­های آنلاين ضروری است. يادگيری الكترونيكی فرآيندی دانشجو محور و فعاليت محور می باشد، دانشجو می بايست حضور فعالی در كلاس‌های آنلاين داشته باشد. پر واضح می باشد كه در يادگيری الكترونيكی كار دانشجو نسبت به آموزش حضوری دشوارتر است و بايد با گذاشتن زمان بيشتری، خود را برای فعاليت‌های كلاسی در هر جلسه آماده كند. بنابراين كلاس آنلاين محل فعاليت دانشجويان می باشد.

۷. پيرو مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، با توجه به شرايط خاص نيمسال قبل به دانشجويان تحصيلات تكميلی كه در حال تكميل پايان نامه خود براي دفاع هستند، بدون نياز به ثبت نام نيمسال جاری يكماه زمان اضافه داده شد. اين دانشجويان می بايست حداكثر تا ۱۵ مهر مجوز دفاع خود را تكميل نمايند و حداكثر تا پايان مهرماه جلسه دفاع را بصورت مجازی برگزار كنند. برنامه ريزی انجام روند كار بصورت الكترونيكی در حال انجام است كه انشااله به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

۸. در خصوص دفاع پروژه دانشجويان كارشناسی و كاردانی كه در نيمسال بهمن يا تابستان اين درس را انتخاب كرده اند، پيرو مصوبه شوراي آموزشی يكماه زمان اضافه داده شد. بنابراين علاوه بر جلسات دفاع شهريور كه توسط دانشكده ها در حال انجام يا برنامه ريزی است، فرصت دفاع دومي در مهرماه بدون كسر نمره و بدون نياز به ثبت نام نيمسال جاری، انجام خواهد شد كه جزئيات زمان بندی توسط دانشكده ها اعلام می گردد.

براي كليه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه سجاد آرزوی سلامتی و شادكامی داريم.

معاونت آموزشی