نکوداشت دکتر علی حائریان عضو پیشکسوت و نامدار دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس دانشگاه سجاد

واحد روابط عمومی
سه‌شنبه، ۲۲ مهر ۹۹

فرهیختۀ گرامی

با درود و احترام و آرزوی تندرستى

به استحضار می‌رساند مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی در نظر دارند با همکاری دانشکدۀ مهندسی، بنياد دانشگاهى فردوسى و دانشگاه سجاد مراسم نکوداشتی در سطح ملی و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی برای جناب آقای دکتر علی حائریان، عضو پیشکسوت و نامدار دانشگاه فردوسی مشهد و رئيس دانشگاه سجاد برگزار نمایند و در حاشیۀ آن کتابچه‌ای را از مجموع نوشته‌ها و خاطرات همکاران، شاگردان، دوستان و آشنایان آن استاد فرهیخته همراه با تعدادی عکس و سند قدیمی منتشر کنند، لذا از حضرت عالی دعوت می‌شود با نوشته‌ای دربارۀ ایشان، ما را در انتشار این مجموعه و برگزاری هر چه باشکوه‌تر نکوداشت ایشان یاری فرمایید.

بی‌تردید بزرگ‌ترین دستاورد این مراسم نشاندن لبخند رضایت بر لبان این استاد فروتن و دانشمند خواهد بود.

خواهشمنديم نوشته‌های خود را حداکثر تا ١٥٠٠ كلمه تا ۱٠ آبان‌ماه ۱۳۹۹ از طریق یکی از راه‌های زیر برای ما ارسال فرمایید.

ایمیل: Mafakher@um.ac.ir

تلگرام: @Mafakherfum