وام شهریه

سه‌شنبه، ۱۵ بهمن ۹۸

دانشجويان متقاضی وام شهريه نيمسال دوم ۹۸

دانشجويان متقاضی وام شهريه می توانند برای ثبت تقاضای وام شهريه از تاريخ ۹۸/۱۱/۱۵ لغايت ۹۸/۱۲/۱۰ در سامانه دانشجويی صندوق رفاه اقدام نمايند.

ميزان وام شهريه برای دانشجويان مقاطع كاردانی و كارشناسی ۷/۵۰۰/۰۰۰ ریال و برای دانشجويان كارشناسی ارشد ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال و برای دانشجويان دكتری ۳۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال خواهد بود.

پرداخت وام پس از ثبت درپرتال دانشجويی در سايت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir و تاييد ليست متقاضيان از طرف دانشگاه از طريق بانك قرض الحسنه مهر ايران انجام خواهد پذيرفت .

توجه به نكات ذيل برای تقاضای وام ضروری است:

• دانشجويانی كه برای اولين بار تقاضای دريافت وام دارند لازم است جهت ثبت اطلاعات خود از دكمه تشكيل پرونده استفاده نمايند. پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجويی ، تصوير كارت ملي و كارت دانشجويی بهمراه فرم تقاضای وام كه از انتشارات دانشگاه دريافت می نمايند به امور دانشجويی تحويل نمايند.
  • دانشجويانی كه براي اولين بار تقاضای وام مي نمايند لازم است ضمن مشخص نمودن آدرس و كد بانك قرض الحسنه مهر ايران در فرم مربوطه واعلام به امور دانشجويی به هنگام مراجعه به بانك بهمراه ضامن معتبر باشند.
  • دانشجويانی كه در سنوات گذشته وام دريافت نموده اند برای درخواست وام فقط نسبت به ثبت تقاضای وام خود در سامانه دانشجويی صندوق رفاه ) ورود به پورتال) اقدام نمايند.

دانشجويان برای رفع هرگونه ابهام می توانند به امور دانشجويی مراجعه نماييد.

وام شهریه وام شهریه