پیام تبریک معاونت محترم آموزشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید بهمراه برخی نکات مهم در شروع آموزش مجازی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۹۹

آغاز سال تحصیلی جدید را به کلیه دانشجویان گرامی و همکاران عزیز تبریک می گویم.

با شیوع بیماری کوید۱۹ در نیمسال گذشته، تجربه جديدی در آموزش مجازي براي خانواده بزرگ دانشگاه سجاد (دانشجويان، اساتيد، كاركنان و مديران) بوجود آمد. با وجود جدید بودن اين تجربه با همراهی خوب مجموعه خانواده سجاد، رضايت نسبی خوبی از عملكرد آموزش مجازي حاصل گرديد. انشااله با بهره مندی از اين تجربه و همراهی شما دانشجويان گرامی شاهد بهبود كيفيت آموزشی در نيمسال جاری باشيم. در فایل پیوست نكات مهمی در خصوص آموزش مجازی به حضور دانشجویان اعلام می گردد.

از روز شنبه ۲۹ شهريور كليه كلاسها اعم از نظری و عملي (به جز تحصیلات تکمیلی) طبق زمان بندی پورتال پویا بصورت مجازی شروع خواهد شد. در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری كلاس­ها توسط ستاد مبارزه با كرونا، ادامه برگزاری كلاسها با اولويت دروس عملی و سپس دروس تحصيلات تكميلی بصورت حضوری انجام خواهد شد.

سلامتی و شادی کلیه اعضای خانوده بزرگ سجاد را آرزومندم.

محسن قاینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه