چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات

معاونت پژوهشی
چهارشنبه، ۵ خرداد ۰۰

چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات از ۲۷ الی ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه سجاد برگزار می‌شود.

این کنفرانس یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین کنفرانس‌های مربوط به بهینه‌سازی محسوب می‌گردد که سالیانه با استقبال و مشارکت جمع کثیری از دانشگاهیان، پژوهش‌گران و فعالان این عرصه برگزار می‌شود. با توجه به سیاست‌های کلان کشور در زمینه توسعه تحقیقات تقاضا محور، در این دوره توجه ویژه‌ای به کاربردهای تحقیق در عملیات در صنعت و خدمات گردیده و موارد زیر مدنظر قرار گرفته است:

- مقالات علمی در زمینهٔ محورهای ذکر شده در پوستر کنفرانس

- تجارب مدیریتی بهینه‌سازی کسب و کارها با محورهای: مدیریت و کنترل پروژه، مدیریت تولید و عملیات، مدیریت شهری، تحلیل ریسک و مدیریت بحران، مهندسی سیستم‌های سلامت، هوش تجاری و تحول دیجیتال، مدیریت مالی، مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی، تفکر سیستمی و مدیریت فرایند کسب و کار

- کارگاه‌ها، میزگردها و نشست‌های تخصصی و کاربردی

- نمایشگاه مجازی و معرفی خدمات و محصولات مجموعه‌ها

در حال حاضر با توجه به شرایط بیماری کرونا، برگزاری کنفرانس به صورت مجازی هماهنگ شده و امکان ثبت نام و حضور تمامی پژوهش‌گران از سطح کشور وجود دارد.

وب‌سایت کنفرانس:

تلفن دبیرخانه: ۳۶۰۲۹۳۱۳-۰۵۱