اخبار رویدادهای ورزشی و فوق برنامه دانشگاه

اخبار رویدادهای ورزشی و فوق برنامه دانشگاه را در این صفحه دنبال کنید.

Sport Events

المپیاد ورزشی دانشجویان غیر ایرانی

SE2

پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تبریز در تابستان ۱۴۰۱برگزار خواهد شد.

رشته های ورزشی مورد نظر در دو بخش دختران و پسران به شرح ذیل خواهد بود:

دختران: بسکتبال، والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، تکواندو، کاراته، تیر اندازی.

پسران: فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، کاراته، تکواندو، تیراندازی.

دانشجویان علاقمند(دارای سابقه فعالیت در رشته های مذکور) جهت ثبت نام در رویدادهای انتخابی تیم دانشگاه به مدیریت فوق برنامه(ساختمان شماره ۲- معاونت دانشجویی و فرهنگی- کارشناس فوق برنامه- خانم مافی نژاد) مراجعه نمایند.

مهلت ثبت نام تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱.

SE1

فراخوان مسابقات انتخابی تیم های ورزشی دانشگاه(دختران/پسران)

ْSE3

داوری درجه سه مینی فوتبال

مهلت ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲

Mini football

اولین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی

جهت ثبت نام به کارشناس فوق برنامه(ساختمان شماره ۲- سرکار خانم مافی نژاد) مراجعه نمایید.

Qom

تست ثبت نام

از تمامی دانشجویان علاقمند به فعالیت های ورزشی-تفریحی دعوت می شود جهت شرکت در جشنواره ورزشی-تفریحی بهاره که در بازه زمانی اردیبهشت و خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، شرکت نمایند.

رشته های ورزشی: تنیس روی میز- دارت- شطرنج

(دختران/پسران)

لازم به ذکر است جشنواره ورزشی-تفریحی بطور ادواری در فصول سال برگزار خواهد شد و در اختتامیه هر دوره از نفرات برتر با اهداء جوایز و لوح تقدیر بعمل خواهد آمد.

جشنواره ورزشی بهاره

دوره تخصصی آب درمانی، ورزش و حرکات اصلاحی در آب

دوره آب درمانی با دو رویکرد و برای دو جامعه هدف برگزار خواهد شد:

۱- دانشجویان علاقمند به آموزش و دانش افزایی در حوزه آب درمانی که مایل به دریافت مدرک و گواهی معتبر دو زبانه مورد تائید وزارت علوم هستند(به منظور اشتغال در کلینیک های بازتوانی و مجموعه های آبی).

۲- افرادی که نیازمند دریافت خدمات توانبخشی و بازتوانی به منظور تکمیل دوره درمان خود هستند.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام اولیه به کارشناس فوق برنامه دانشگاه، سرکار خانم مافی نژاد، مستقر در ساختمان شماره ۲ مراجعه نمایند.

HT1

آموزش شنا

تمامی سنین

خانم و آقا

مبتدی تا حرفه ای

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به کارشناس فوق برنامه دانشگاه، سرکار خانم مافی نژاد، مستقر در ساختمان شماره ۲ مراجعه نمایند.

SE5

تست کتابها

مدیریت فوق برنامه دانشگاه در نظر دارد تحت نظارت معاونت دانشجویی و فرهنگی، انجمن گردشگری و طبیعت گردی دانشگاه را راه اندازی نماید. لذا از تمامی دانشجویان علاقمند به فعالیت در حوزه مذکور در قالب برنامه های آموزشی، تفریحی، اردوها، تورها و کلیه رویدادهای مرتبط دعوت می شود تا جهت ثبت نام به عنوان نامزد انتخاب اعضای انجمن به کارشناس فوق برنامه، خانم مافی نژاد(ساختمان شماره۲) مراجعه نمایند.

ST
SM.S.U