جلسه هم‌اندیشی با مدیر عامل شرکت دانش بنیان کیان گسترش سلامت آسیا

شنبه، ۸ اردیبهشت ۰۳

جلسه روز چهارشنبه ۰۵/ ۰۲/ ۱۴۰۳ با حضور آقایان مهندس محمدامین کیانی‌نژاد (دانش‌آموخته مهندسی صنایع سال ۱۳۸۸دانشگاه سجاد و مدیر عامل شرکت دانش بنیان کیان گسترش سلامت آسیا)، دکتر رضایی نیک (رئیس دانشگاه سجاد)، دکتر نوری (مدیر مرکز آموزش‌های آزاد و مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه)، دکتر کلانی (مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه) و خانم مهندس ذاکری (کارشناس مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه) برای بررسی زمینه‌های همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

در این راستا مقرر شد همکاری‌های صنعتی مابین شرکت گسترش سلامت آسیا و دانشگاه سجاد، جهت تست و تحقیقات در زمینه تجهیزات پزشکی روی دهد. همچنین مقرر شد دوره‌های آموزشی مدیریت کیفیت، دوره‌های مهارتی و تخصصی برای دانشجویان به خصوص در رشته مهندسی پزشکی برگزار شود و دانشجویان پس از شرکت در این دوره‌های کاربردی در حوزه رشته تحصیلی خودشان جذب و استخدام شوند.

اطلاعیه برگزاری این دوره‌ها از طریق سایت و کانال مرکزآموزش‌های آزاد و روابط عمومی دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.