فراخوان رویداد روشنا

معاونت دانشجویی و فرهنگی
پنج‌شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۰۳

معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشترک اقدام به برگزاری فراخوانی با هدف تشویق و حمایت از انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و هسته‌های علمی تشکل‌های دانشجویی در حوزه فناوری نموده است.

لذا مجموعه‌های دانشجویی که فعالیت ویژه‌ای در حوزه فناوری و نوآوری و ترویج آن در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ داشته باشند، می‌توانند تا تاریخ ۳۱ / ۰۲ / ۱۴۰۳ نسبت به ثبت اطلاعات و دستاوردهای فناورانه و یا ترویجی خود ضمن بارگذاری تاییدیه مکتوب معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، از طریق سامانه فراخوان درگاه فرنما (farakhan.dmsrt.ir) اقدام نمایند. این فراخوان در دو بخش صورت می‌پذیرد که جوایز ویژه ذیل به مجموعه‌های حائز رتبه برتر در هر بخش اعطا می‌گردد:

۱- برترین‌ها در عرصه فناوری: به ترتیب ۱۰۰۰، ۵۰۰ و ۳۰۰ میلیون ریال به همراه مشاوره و حمایت (منتورینگ) برای ورود به مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری

۲- برترین‌ها در عرصه ترویج نوآوری: به ترتیب ۱۰۰۰، ۵۰۰ و ۳۰۰ میلیون ریال

معاونت دانشجویی و فرهنگی