اردیبهشت ۲۰ پنج‌شنبه
فروردین ۳۰ پنج‌شنبه

گزارش برگزاری از عملکرد مجموعه سمینارهای پژوهشی در مهندسی پزشکی

مجموعه سمینارهای پژوهشی در مهندسی پزشکی در تاریخ‌های ۲۸ و ۲۹ فروردین با حضور اساتید خبره و دانشجویان علاقه مند به این مبحث در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.

فروردین ۲۹ چهارشنبه

بهره برداری رایگان اعضای تشکل‌های دانشجویی از سالن ورزشی دانشگاه

کلیه اعضای تشکل‌های دانشجویی می‌توانند در طول اردیبهشت ماه بصورت رایگان در تاریخ‌های اعلامی از سالن ورزشی دانشگاه ضمن ثبت نام در پرتال دانشجویی (قسمت فرهنگی و اجتماعی - بخش ثبت نام خدمات فرهنگی و اجتماعی) استفاده نمایند.

فروردین ۲۸ سه‌شنبه

اکران هفتگی کانون رسانه دانشگاه

کانون رسانه این هفته انیمیشن جذاب پاندای کنگ فوکار ۴ تقدیم می‌نماید.

فروردین ۲۷ دوشنبه

گزارش تصویری برگزاری جشن عید سعید فطر و ضیافت افطاری در آخرین روز ماه مبارک رمضان

جشن عید سعید فطر در روز سه شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

فروردین ۲۶ یکشنبه

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی - غیر انتفاعی خراسان رضوی

در خصوص عملیات موشکی، پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه

سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت بخش معارفی

بخش معارفی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در رشته‌های معارفی بر بستر مجازی در روزهای دو شنبه و سه شنبه مورخ ۲۷ و۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌گردد.

وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشجویان عزیز متقاضی وام شهریه می‌توانند برای ثبت تقاضای وام از تاریخ یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه یکپارچه صندوق رفاه نسبت به درخواست وام شهریه اقدام نمایند.