تیر ۲۷ چهارشنبه

جلسه ارائه گزارش نهايی پروژه «مطالعه و تعيين فرصت­های سرمايه‌گذاری در حوزه انرژی و گاز استان»

پروژه مطالعه و تعيين فرصت‌­های سرمايه‌گذاری در حوزه انرژی و گاز استان خراسان در نيمسال دوم سال ۱۳۹۶ به سفارش اتاق بازرگانی مشهد و به كارفرمايی شركت گاز استان خراسان و مشاوره دانشگاه صنعتی سجاد تعريف شد.

همایش آشنایی با كارآموزی و اهمیت آن در آینده شغلی

همایش آشنایی با كارآموزی و اهمیت آن در آینده شغلی روز شنبه مورخ ۹۷/۴/۲۳ ساعت ۱۱:۳۰ با حضور بیش از ۲۴۰ نفر از دانشجویان كارشناسی كه در ترم جاری واحد كارآموزی را اخذ نمودند، در آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی سجاد برگزار شد.

تعیین اولویت شاخه تخصصی گروه برق و مهندسی پزشکی

امکان تعیین الویت شاخه تخصصی تا تاریخ ۹۷/۴/۳۰ در پورتال دانشجویی فعال است.

ابقاء معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی سجاد

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه صنعتی سجـاد صادر شد، دکتر عباس گلمکانی استاد دانشکده برق با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر در سمت معاونت پژوهشی دانشگاه ابقا شد.

ابقاء معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی سجاد

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه صنعتی سجـاد صادر شد، دکتر محسن قاینی استاد دانشکده برق با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابقا شد.

تیر ۲۵ دوشنبه

برگزاری جلسه‌ی شورای دانشگاه صنعتی سجاد با حضور جناب آقای دکتر باقری قائم‌مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

در روز چهارشنبه ۹۷/۴/۲۰ جلسه‌ای با حضور جناب آقای دکتر باقری قائم مقام محترم وزیر و رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، اعضای شورای دانشگاه (هیات رئیسه و رؤسای دانشکده‌ها) و برخی مسوولین دانشگاه در محل اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.

تیر ۲۱ پنج‌شنبه

تمديد انتخاب الويت بسته‌های تخصصی دانشكده مهندسی كامپيوتر

دانشجويان ورودی ۹۵ می توانند تا تاريخ ۹۷/۴/۲۵ بسته های تخصصی را براساس الويت خود انتخاب كنند.

تیر ۲۱ پنج‌شنبه

برنامه زمانی رويداد همايش ارتباط با صنعت

جدول زمان‌بندی برنامه‌های همایش"کارآموزی و اهمیت آن در آینده شغلی دانشجویان"