گزارش خبر شبکه سیمای خراسان رضوی از پروژه سپهتن مرکز تحقیقات سجاد

سامانه پایش حمل‌ و نقل هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) توسط مرکز تحقیقات سجاد، طراحی و ساخته شده و تاکنون موفق به اخذ تاییدیه‌های فنی لازم از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و فاوا پلیس راهور شده است و در حال حاضر، به مرحله تولید انبوه رسیده است.

حذف دروس غائب

ثبت درخواست الكترونيكی حذف دروس غائب و غيبت ۳/۱۶ از سه شنبه ۸بهمن

مراحل مختلف محاسبه و پرداخت شهریه (امورمالی) انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۹-۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان می ‏رساند، مراحل مختلف محاسبه و پرداخت شهریه به شرح زیر می‏باشد. لازم است دانشجویان این اطلاعیه را دقیقاً مطالعه و نسبت به رعایت آن اقدام نمایند.

بهمن ۰۵ شنبه

برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸

برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ به شرح زیر می‌باشد.

بهمن ۰۱ سه‌شنبه

حضور دانشگاه صنعتی سجاد و مرکز تحقیقات سجاد در بیست و دومین نمایشگاه «الکامپ» و نهمین نمایشگاه «شهر هوشمند» مشهد

دانشگاه صنعتی سجاد با حضور در بیست و دومین نمایشگاه «الکامپ» و نهمین نمایشگاه «شهر هوشمند» مشهد به ارائه محصولات و خدمات فناورانه‌ی حوزه‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات خود پرداخته است.

دی ۲۹ یکشنبه