تیر ۱۷ سه‌شنبه

نکات مورد توجه قبل و در هنگام برگزاری آزمون های مجازی

تیر ۱۵ یکشنبه

آموزش شرکت در آزمون مجازی

فیلم آموزشی شرکت در آزمون مجازی بعلاوه پل های ارتباطی گزارش مغایرت در لیست دروس و یا مشکلات فنی

تیر ۱۳ جمعه

اطلاعیه امور مالی

با توجه به شروع امتحانات نیمسال دوم ۹۹-۹۸ از روز شنبه ۲۱ تیرماه، لطفا تا قبل از شروع امتحانات نسبت به تسویه شهریه نیمسال خود اقدام نمایید.

تیر ۱۲ پنج‌شنبه

عدم مراجعه حضوری دانشجویان به دانشگاه از ۱۴ لغایت ۱۹ تیرماه

دانشجویان محترم با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و وضعیت بحرانی شهر مشهد، از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه طی هفته آتی اجتناب نموده و جهت رفع مشکلات آموزشی با داخلی ۱۳۷ و رفع مشکلات مالی با داخلی ۱۱۹ تماس حاصل نمایید.

تیر ۰۸ یکشنبه

برگزاری مجازی دروس عملی

یادآوری می شود دروس عملی براساس اعلام نظر اساتید و تایید دانشکده ها به شکل مجازی در حال برگزاری است. ادامه این دروس، بعد از امتحانات براساس وضعیت بیماری در شهر مشهد مجازی یا حضوری برگزار خواهد شد.

تیر ۰۳ سه‌شنبه

بازگشایی محدود بخش مخزن کتابخانه در بازه امتحانات پایان ترم

کتابخانه دانشگاه از اول تیرماه تا آخر امتحانات فقط در بخش مخزن بصورت قفسه بسته در روزهای زوج باز می باشد (جزئیات اطلاعیه در لینک زیر)

تیر ۰۳ سه‌شنبه

تسویه شهریه نیمسال دوم ۹۹-۹۸

تسویه شهریه تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم در  ۲۱ تیرماه

تیر ۰۲ دوشنبه

فراخوان ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎ های هوشمند ایران در دانشگاه صنعتی سجاد

دانشگاه صنعتی سجاد مفتخر است ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎ های هوشمند ایران را با همکاری دبیرخانه دائمی کنفرانس در تاریخ ۳ و ۴ دی ‌ماه ۱۳۹۹ در شهر مشهد برگزار نماید.