مرداد ۰۱ سه‌شنبه

آخرین مهلت تحویل گزارش کارآموزی دانشجویان کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی که در نیمسال دوم درس کارآموزی (یا کارورزی) دارند

دانشجویان کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی که در نیمسال دوم درس کارآموزی (یا کارورزی) دارند،حداکثر تا تاریخ ۶ مرداد باید نمره آنها ثبت و تایید گردد.

تیر ۳۰ یکشنبه

برگزاری جلسه خانه صنعت و معدن در دانشگاه صنعتی سجاد و عقد تفاهم‌نامه

در جلسه‌ای که روز چهارشنبه مورخ ۲۶ تیرماه در دانشگاه صنعتی سجاد با حضور رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خراسان، جناب آقای مهندس حسینی و جمعی از صاحبان صنایع و اساتید دانشگاه برگزار گردید، به امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه و خانه صنعت و معدن انجامید.

تیر ۳۰ یکشنبه

پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکتری

دانشگاه صنعتی سجاد براساس دستورالعمل اجرایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری دایر خود براساس اطلاعیه‌های پیوست بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

تیر ۲۹ شنبه

سلسله جلسات طرح ضیافت اندیشه با موضوع تعلیم و تربیت

به منظور ارتقا رتبه اساتید سلسله جلسات طرح ضیافت اندیشه با موضوع تعلیم و تربیت برگزار گردید.

تیر ۲۶ چهارشنبه

امکان برگزاری جلسات دفاع پایان‌نامه کارشناسی و کارشناسی ارشددرفصل تابستان

دانشجویان برنامه ریزی لازم را برای انجام پایان­‌نامه و هماهنگی برگزاری جلسه دفاع پایان­‌نامه خود داشته باشند.

تیر ۲۶ چهارشنبه

برنامه حضور اعضای هیات علمی دارای سمت اجرایی در دانشگاه برای انجام امور اداری دانشجویان

با توجه به اینکه مرخصی اعضای هیات علمی دانشگاه تابستان می­‌باشد، حضور اعضای هیات علمی دارای سمت اجرایی برای انجام امور اداری و پاسخگویی به دانشجویان از روز شنبه ۲۹تیرماه تا ابتدای شهریور صرفاً در روزهای زیر و در ساعت ۱۲-۱۰امکان پذیر می‌باشد.

تیر ۲۵ سه‌شنبه

تغییر ساعت کار واحدهای اداری در تابستان ۹۸دانشگاه صنعتی سجاد

ساعت کاری واحدهای اداری در مرداد ماه ۹۸ از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ خواهد بود و پنجشنبه‌ها نیز تعطیل خواهد بود.

تیر ۲۵ سه‌شنبه

شروع کلاس‌های ترم تابستان ۹۸

شروع کلاس‌های ترم تابستان ۹۸ از امروز سه‌شنبه مورخ ۹۸/۴/۲۵ آغاز می‌گردد.

تیر ۲۴ دوشنبه

مهلت انتخاب محل کارآموزی/کارورزی

مهلت انتخاب محل کارآموزی تا تاریخ حداکثر تا تاریخ ۲ مرداد ۹۸ می باشد.

تیر ۲۴ دوشنبه

سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع)

زمان شرکت در سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) تا ۲۷ تیر ماه تمدید شد.