آبان ۲۴ پنج‌شنبه

فرم نظرسنجی دانشجويان كارشناسی‌ارشد

وضعیت اشتغال و پیشنهادات دانشجویان درخصوص ساعت‌های مناسب کلاس‌های آموزشی از طریق فرم نظرسنجی جمع‌آوری می‌گردد تا در حد امکان در برنامه‌ریزی لحاظ گردد.

آبان ۲۴ پنج‌شنبه

امریه سربازی برای کار در پژوهشگاه هوافضا

پژوهشگاه هوافضا در قالب امریه سربازی برای کار در آزمایشگاه‌های تخصصی نیرو می‌پذیرد.

مسابقات تنيس‌ روی‌ميز به‌ مناسبت هفته تربيت‌بدنی و سلامت

به مناسبت هفته تربيت‌بدنی و سلامت يك دوره مسابقات تنيس روی ميز برگزار گرديد.

برگزاری بيست‌ويكمين دوره مسابقات ليگ فوتسال

این دور از مسابقات بنام شادروان دكتر علی ملا‌حسنی با حضور ۱۲ تیم برگزار گردید و این هفته سومین هفته برگزاری مسابقات می‌باشد...

سمينار و كارگاه آموزشی سيستم‌های ساخت‌و‌ساز خشك

شركت كناف سمينار و كارگاه آموزشی سيستم‌های ساخت‌و‌ساز خشك را در دانشگاه صنعتی سجاد برگزار می‌كند. به كليه شركت‌كنندگان در اين دوره گواهينامه معتبری از شركت كناف ارائه خواهد شد.

۲۴ آبان‌ماه روز كتاب، كتابخوانی و كتابدار گرامی باد

به مناسبت هفته كتاب و كتابخوانی دانشجویان می‌توانند در صورت تسویه جریمه‌ها به كتابخانه مراجعه نمایند.

آغاز سومين دوره آموزشی نرم‌افزار Revit

سومين دوره آموزش نرم افزار Revit Architecture از روز جمعه مورخ ۹۷/۸/۲۵ در مرکز آموزش‌های آِزاد آغاز خواهد گرديد.

آبان ۲۳ چهارشنبه

ثبت‌نام دوره آموزشی "نرم‌افزار MATLAB برای دانشجويان برق-قدرت"

ثبت‌‌نام دوره "نرم‌افزار MATLAB برای دانشجويان برق-قدرت" در مركز آموزش‌های آزاد آغاز گرديد.