اردیبهشت ۱۹ یکشنبه

تمدید مهلت تحویل مدارک دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دانشجویان متقاضی وام دانشجویی نیم سال دوم (۱۴۰۰-۱۳۹۹) حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ فرصت دارند مدارک مربوط به وام را به امور دانشجویی واقع در ساختمان شماره ۲، طبقه اول تحویل نمایند.

اردیبهشت ۱۷ جمعه
اردیبهشت ۱۵ چهارشنبه

آغاز فعالیت‌های اجرایی «نهمین کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران»

دانشگاه سجاد در اسفند ماه ۱۴۰۰، میزبان برگزاری « نهمین کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران» خواهد بود.

اردیبهشت ۱۳ دوشنبه

دسترسی به کتاب‌های الکترونیکی و مقالات علمی مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ رایگان شد

دانشجویان و اساتید گرامی می‌توانند از طریق وبگاه این مرکز به آدرس (https://ricest.ac.ir) مقالات علمی مورد نیاز خود را دانلود و مطالعه کنند.

اردیبهشت ۱۳ دوشنبه

کارگاه آنلاین مقاله نویسی

اولین پیش رویداد، چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات در روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۳:۰۰ برگزار خواهد شد. از تمامی علاقمندان دعوت می‌شود تا به صورت رایگان در این کارگاه شرکت نمایند.

تبریک بزرگداشت روز معلم

استاد ارجمند با سلام و آرزوی سلامتی و بهروزی و قبولی طاعات و عبادات؛ فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام والای معلم را به شما استاد ارجمند تبریک می­گویم و از خداوند متعال برایتان آرزوی سلامتی، سعادت و سرافرازی دارم. با احترام علی حائریان اردکانی رییس دانشگاه

تغییر ساعات کلاس‌های آموزشی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن شب‌های قدر

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می‌رساند با توجه به فرارسیدن شب‌های قدر، در صبح روزهای یکشنبه و پنجشنبه مورخ ۱۲ و ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ کلاسهای ساعت ۸ صبح در ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ و کلاسهای ساعت ۱۰ صبح در ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ تشکیل خواهد شد.