اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص ادامه برگزاری کلاسهای مجازی

معاونت آموزشی دانشگاه
پنج‌شنبه، ۱۰ مهر ۹۹

دانشجویان گرامی و اساتید محترم

برای آماده سازی با کیفیت آموزش مجازی نیمسال جاری تلاشهای زیادی توسط واحد آموزش مجازی و به ویژه همکاران واحد انفورماتیک دانشگاه صورت گرفت. (به روز رسانی سامانه مودل، ورود به ادوب از مودل، نمایش سریع فیلم کلاسها، سامانه پاسخگویی آنلاین و... )

متاسفانه بخاطر مشکل ارتباطی و سخت افزاری سرور ادوب کانکت که خارج از اراده دانشگاه بود، برای شما دانشجویان و اساتید مشکلاتی ایجاد شد که بدینوسیله از همه شما عزیزان عذرخواهی می‌کنیم. با برنامه ریزی اساتید محترم در گذاشتن کلاسهای فوق العاده کمبود کلاسهای ناشی از این مشکل جبران خواهد شد.

در این چند روز اخیر با تلاش واحد انفورماتیک دانشگاه با تغییر و تقویت سرور مشکل رفع و انشااله از روز شنبه ۱۲ مهرماه به عنوان هفته سوم آموزشی، آموزش مجازی در مسیر خوب خود قرار خواهد گرفت. خواهشمند است با ورود به سامانه مودل لیست کلاسهای خود را بررسی نمایید.

همچنین آخرین فرصت انتخاب واحد و حذف و اضافه اینترنتی تا جمعه ۱۱ مهر ساعت ۲۴ است. دانشجویان حداکثر استفاده لازم را ببرند. تغییرات ناشی از حذف و اضافه در هفته آینده در سامانه آموزش مجازی اعمال خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه