پیام رئیس دانشگاه به مناسبت حضوری شدن کلاس‌ها

دوشنبه، ۲۹ فروردین ۰۱

اساتید محترم، کارکنان دلسوز و سخت‌کوش و دانشجویان عزیز دانشگاه سجاد؛

با سلام و تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و آرزوی سلامتی و بهروزی برای یکایک شما بزرگواران و عزیزان، بسیار خرسندم که در بیست و ششمین سال فعالیت دانشگاه سجاد که به همت و همیاری شما عزیزان همواره رو به توسعه و پیشرفت می‌باشد، خدمتگزارتان باشم.

در پنج نیمسال تحصیلی گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا به ناچار آموزش‌های دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد. از همه مهم‌تر عدم حضور دانشجویان و تعدادی از استادان در صحن دانشگاه، روحیه جنب و جوش و شادابی را از محیط دانشگاه گرفته بود.

خوشبختانه با واکسیناسیون دانشجویان، اساتید و فروکش کردن بیماری در کشور، امکان حضوری شدن کلاس‌ها در نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ فراهم شده است و امیدواریم که با از سرگیری آموزش حضوری و رفع محدودیت‌ها و با حضور پرشور دانشجویان در صحن دانشگاه، شادابی و نشاط و ارتقای کیفی و کمی آموزش صدچندان گردد. ان شاء اله.

علی حائریان اردکانی