دومین رویداد ملی فن افرینی برق

یکشنبه، ۱۶ دی ۹۷

به آگاهی می‌رساند دانشکده فنی شهید منتظری مشهد با همکاری این دفتر، شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی و مرکز نوآوری و کارآفرینی تک اقدام به برگزاری دومین رویداد ملی فن آفرینی برق نموده‌است. رویداد کارآفرینی و نوآوری چلنجينو ؛ یک رویداد ۲ مرحله‌ای مبتنی بر مدل نوآوری باز می‌باشد. این رویداد فضایی برای مواجهه با چالش‌ها فرصت‌ها و مسائل واقعی جامعه بخصوص بنگاه‌های صنعتی ایجاد می‌کند نخبگان، ایده پردازان و متخصصان در این رویداد ضمن توانمند سازی و مهارت افزایی‌، ایده‌ها و طرح های خود را برای پاسخگویی به چالش‌ها و محورهای مطرح شده ارائه نموده و با بهره‌مندی از رهنمودهای مربیان خبره برای دستیابی به پاسخ چالش مورد نظر تلاش می‌کنند . در پایان‌، دستاوردها به صاحبان صنایع، سرمایه گذاران و داوران ارائه می‌گردد. مهلت ثبت‌نام در این رویداد ۵ بهمن ماه‌، مرحله اول رویداد ۱۱ بهمن ماه و مرحله دوم ۸ و ۹ اسفند ماه سال جاری می‌باشد. لازم به ذکر است این دفتر حمایت‌های خود را به خصوص در زمینه‌های کسر از خدمت سربازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارایه جوایز در صورت پاسخگویی به چالش‌های مطرح شده اعلام می‌دارد. جهت کسب اطلاع از مسائل و چالش های مطرح شده و ثبت‌نام به سایت www.fanafariny.ir مراجعه نمایید.