دانشجويان كارشناسی و كارشناسی ناپيوسته دانشكده برق و مهندسی پزشكی كه در نيمسال جاری درس پروژه دارند

چهارشنبه، ۱ اسفند ۹۷

• دانشجويانی که در نیسمال گذشته درس پروژه داشته‌­اند و موفق به ارائه پروژه نشده­‌اند و یا پروژه آنها مورد تایید قرار نگرفته است، درس پروژه برای ایشان حذف خواهد شد و لازم است دوباره در این نیمسال و یا نیمسال­‌های آتی این درس را اخذ نمایند.

• آخرین مهلت برای انتخاب استاد راهنما و تایید و ثبت موضوع پایان­نامه روز چهارشنبه ۹۷/۱۲/۸ می­‌باشد.

• بدین منظور لازم است تا تاریخ تعیین شده موضوع پایان نامه انتخاب و پس از هماهنگی با استاد مربوطه، فرم مربوط به تعیین پروژه توسط دانشجو تکمیل گردد.

• فرم تکمیل شده پس از تایید و امضا توسط استاد راهنما، لازم است تا تاریخ چهارشنبه ۹۷/۱۲/۸ به دفتر کارشناس دانشکده (خانم مهندس رضایی طلب) تحویل داده شود.

• در صورت عدم ثبت موضوع پایان نامه تا تاریخ تعیین شده، درس پروژه برای دانشجو حذف خواهد شد.