انجام امور آموزشی بصورت دورکاری

یکشنبه، ۹ آذر ۹۹

دانشجویان گرامی

ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده‌های محترم، با توجه به وضعیت قرمز بیماری کرونا در مشهد و پیرو دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی فعالیت‌های حضوری در شهرهای قرمز در دانشگاه‌ها، این معاونت تلاش حداکثری خود را برای انجام دورکاری امور آموزشی انجام داده است و تلاش لازم برای تکمیل را خواهد داشت. در این راستا موارد زیر جهت انجام صحیح روند امور آموزشی بیان می‌گردد:

۱ - کلیه درخواست‌های آموزشی بصورت الکترونیکی از طریق پورتال پویا بخش درخواست‌های آموزشی قابل ثبت است. کارشناسان و مدیران به صورت دورکاری درخواست‌ها را در اولین فرصت ممکن بررسی و انجام میدهند. درخواست‌های فعال شامل موارد زیراست:

گواهی اشتغال به تحصیل، حذف تکدرس (نظری )، معرفی به استاد، ریزنمرات، انصراف، مرخصی ترم، تطبیق واحد، حذف درس غائب- ترم‌های گذشته، اعاده به تحصیل( برای دانشجویان اخراجی ) ، درخواست مالی، دفاع نهایی پایان نامه( ارشد )، دفاع پیشنهاد پایان نامه( ارشد ) ، انتخاب استاد راهنما( ارشد )

۲ - امکان دریافت فایل با فرمت پی دی اف و پرینت گواهی اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده پس از تایید کارشناس اداره آموزش در پورتال پویا فراهم شده است. برای این منظور در همان بخش ثبت درخواست گواهی اشتغال به تحصیل، پس از تایید کارشناس آموزش، علامت چاپگر در ستون پرینت ظاهر میشود که با انتخاب آن گواهی قابل دریافت است.

۳ - در صورتیکه درخواست یا صحبتی با دانشکده خود دارید که در مجموعه درخواست‌های بخش ۱ نیست، میتوانید از طریق «درخواست به دانشکده» در مجموعه درخواست‌های آموزشی اقدام کنید.

۴ - در صورتیکه درخواست یا صحبتی با معاونت آموزشی دانشگاه دارید که در مجموعه درخواست‌های بخش ۱ نیست، میتوانید از طریق «درخواست به معاون آموزشی دانشگاه» در مجموعه درخواست‌های آموزشی اقدام کنید.

۵ - جهت ارتباط با اعضای هیات علمی دانشگاه بصورت غیر حضوری، می‌توانید از اطلاعات فایل پیوست استفاده نمایید.

۶- جهت ارتباط آنلاین با دانشگاه( در ساعات اداری ۸ تا ۱۴ ) می‌توانید از امکان جدید پشتیبانی در سایت دانشگاه استفاده کنید. این بخش توسط روابط عمومی دانشگاه مدیریت می‌شود و درخواست‌ها و صحبت‌های شما به کارشناسان مربوطه جهت پیگیری و پاسخگویی ارجاع می‌شود.

۷ - در صورتیکه انجام درخواست شما مستلزم پرداخت شهریه می‌با شد( مانند معرفی به استاد، انصراف، مرخصی ترم ) بایستی پرداخت الکترونیکی شهریه لازم را داشته باشید تا کارشناس امور شهریه بتواند درخواست شما را تایید کند.

۸ - انجام فرم تسویه حساب با دانشگاه( ویژه دانش آموخته گان ) بصورت الکترونیکی در حال انجام است. برای این منظور کافیست از پورتال پویا تقاضا ثبت گردد تا مراحل توسط کارشناسان بصورت غیر حضوری بررسی و انجام گردد.

۹ - بررسی پرونده‌های فارغ التحصیلی نیازمند حضور تعداد زیادی از کارشناسان و مدیران در بخش‌های مختلف دانشگاه (اداره آموزش، دانشکده‌ها، اعضای هیات علمی، معاونت آموزشی، دبیرخانه و امور فارغ التحصیلان) است که در این دو هفته امکان پذیر نبوده است. در صورت تداوم تعطیلی‌ها سعی خواهیم کرد تدابیر لازم برای انجام امور این بخش با حداقل حضور برنامه ریزی شود. امید است با همکاری دانشجویان گرامی در ثبت صحیح و دقیق اطلاعات، کلیه درخواست‌های آموزشی به صورت غیر حضوری و در زمان مناسب انجام گردد. برای کلیه دانشجویان گرامی، اساتید محترم و کارکنان عزیز و خانواده‌های محترمشان سلامتی آرزومندیم.