ششمین همایش ملی فناوری‌های نوین صنعت ساختمان

آموزش‌های آزاد
شنبه، ۲۵ بهمن ۹۹

مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه سجاد با همکاری دبیرخانه دائمی فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان اداره کل راه و شهرسازی برگزار می‌کند:

«ششمین همایش ملی فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان»

در ششمین همایش ملی فناوری‌های نوین صنعت ساختمان ۳۲ کارگاه تخصصی در هفت رشته ساختمانی به صورت الکترونیکی (مجازی) از ۲۶ تا ۲۹ بهمن ماه جاری برگزار می‌گردد.

در چهار روز همایش ملی که بصورت مجازی برگزار می‌گردد، دو سخنرانی کلیدی در روز اول و ۴۲ استاد از داخل و خارج از کشور، شامل سوئیس، دانمارک، کانادا، استرالیا، قبرس، بلژیک، امارات و ارمنستان حضور دارند.

مهمترین عناوین کارگاه‌های این دوره ساختمان سبز، نماهای نوین، شهرهای هوشمند، سیستم‌های سازه‌ای، مدیریت دود، نقش فناوری اطلاعات مکانی در پایش ساختمان‌ها، آشنایی با ویرایش جدید مبحث ۱۹ و معرفی چند نمونه پروژه اجرایی شاخص در ایران و جهان می‌باشد.

کلیه مقالات این همایش علمی در پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه سیویلیکا اطلاع رسانی و نمایه خواهد گردید.

علاقمندان می توانند مقالات خود را حول چهار محور صنعتی سازی، انرژی، محیط زیست و ایمنی ساخت به آدرس ایمیل info@mhud.ir تا تاریخ ۱۸ اسفند ماه ارسال نمایند.

برنامه زمانبندی اعلام شده نتایج ارزیابی نهایی تا تاریخ ۲۸ اسفندماه ۹۹ توسط سایت رسمی دبیرخانه اعلام خواهد شد.

همایش مذکور دارای امتیاز یک دوره ارتقا پایه ویژه مهندسان و کاردان‌های دارای پروانه اشتغال بکار از سازمان‌های نظام مهندسی و کاردانی ساختمان در همه رشته‌ها و همه صلاحیت‌ها از طرف دفتر مقررات ملی ساختمان و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی می‌باشد ، و دریافت گواهینامه آموزش کارکنان دولت ویژه متقاضیان شاغل در استان خراسان رضوی نیز توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در نظر گرفته شده است.

شرکت کنندگان برای شرکت در کارگاه‌های همایش برای هر رشته به تفکیک رشته‌های هفت گانه به سایت همایش به آدرس www. mhud. ir/c6 مراجعه نمایند.

آزمون پایانی در روز جمعه اول اسفند ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ برگزار خواهد شد.

در صورت نیاز به راهنمایی با شماره دبیرخانه برگزاری همایش ۳۶۰۲۹۳۱۳ در دانشگاه سجاد تماس حاصل فرمائید.

آموزش‌های آزاد