پیام معاونت آموزشی پیرامون خاموشی‌های برنامه ریزی شده در صنعت برق

یکشنبه، ۹ خرداد ۰۰

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

با سلام

مستحضرید که با توجه به شرایط جاری در صنعت برق و براساس دستورالعمل توانیر، شرکت توزیع برق مشهد از امروز ۹ خرداد طبق جدول پیوست روزی ۱۵۰ دقیقه خاموشی برای هر مشترک در نظر گرفته است.

بدیهی است این موضوع می‌تواند در برگزاری کلاسها و امتحانات مجازی مشکل ایجاد نماید. لیکن می‌توان با تمهیداتی تاثیر آن در برگزاری کلاسها و امتحانات در این سه هفته باقیمانده از ترم (پایان کلاسها ۲۷ خرداد) و دو هفته امتحانات (از ۳۱ خرداد تا ۱۳ تیر) را به حداقل رساند.

برای این منظور می‌توان با اطلاع دقیق از زمان خاموشی براساس جدول پیوست یا سامانه برق من، در صورت منطبق بودن ساعت خاموشی بر کلاسها، حتی المقدور برنامه ریزی مناسب برای جابه جایی به مکانی که خاموشی آن متفاوت باشد را انجام داد. اگر از لب تاپ، تب لت و یا گوشی همراه استفاده می‌کنیم از شارژ کامل آن قبل از شروع خاموشی مطمئن شویم و اگر پاور بانک در اختیار داریم، قبل از خاموشی برق بطور کامل آن را شارژ نماییم.

امیدواریم با همراهی اساتید محترم و دانشجویان گرامی این شرایط که خارج از اراده همه ما می‌باشد را با کمترین آسیب پشت سر بگذاریم و هر چه سریعتر شاهد حذف خاموشی‌های برنامه ریزی شده در صنعت برق باشیم.

معاونت آموزشی دانشگاه