جدول زمانبندی حذف و اضافه اینترنتی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱

معاونت آموزشی
شنبه، ۲ مهر ۰۱

قابل توجه دانشجویان گرامی

جدول زمانبندی حذف و اضافه (اینترنتی) نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به شرح زیر می‌باشد.

گروه ورودی تاریخ شروع ساعت شروع تاریخ پایان ساعت پایان
گروه ۱ کلیه دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۹ ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۰:۵۰
گروه ۲ کلیه دانشجویان كارشناسي پیوسته ورودی ۹۸ و قبل آن ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۱ ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۲:۵۰
گروه ۳ کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ۹۹ و ۱۴۰۰ ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۳ ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۴:۵۰
کلیه دانشجویان ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۵ ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ ۰۷:۵۰
بررسی ظرفیت توسط دانشکده‌ها و انجام اصلاحات مورد نیاز ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ ۸ ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ ۰۹:۵۰
کلیه دانشجویان ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ ۱۰ ۱۴۰۱/۰۷/۰۸ ۲۴:۰۰

تبصره ۱: هر دانشجو می‌تواند حداکثر ۶ درس اضافه و ۴ درس حذف نماید. دقت شود که تغییر گروه یک درس به معنای یک حذف و یک اضافه می‌باشد.

تبصره۲: کلیه دانشجویانی که به هر دلیلی انتخاب واحد نکرده‌‌اند، در زمان حذف و اضافه امکان انتخاب واحد اینترنتی با محدودیت تبصره ۱، به عنوان آخرین فرصت فعال خواهد شد. لذا اقدامات مالی لازم را هرچه سریعتر پیگیری نمایند.

تبصره۳: دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و همنیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند. براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

تبصره۴: حذف و اضافه موارد خاص تنها برای شرایط خاص به شکل پیوست می‌باشد. بنابراین دانشجویان سعی کنند از حذف و اضافه اینترنتی حداکثر استفاده لازم را ببرند.

معاونت آموزشی