حراست دانشگاه

اداره حراست به‌منظور حفظ اصول و تعمیق ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد نظم و انسجام در اداره تشکیلات سازمانی دانشگاه فعالیت می‌کند تا ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب هرگونه انحراف و تخلفی را در امور اجرائی کشف نماید و گزارش‌ها و رهنمودهای لازم را در این زمینه به مراجع ذی‌صلاح ارسال دارد.

وظايف و اختيارات

• حفاظت از اطلاعات اسناد کارکنان و اماکن و محیط‌های تحت پوشش به‌منظور جلوگیری از هرگونه تهدید و خطرات احتمالی.
  • تدوین دستور‌العمل‌های حفاظتی جهت حفظ و نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده و نظارت بر حسن اجرای آن.
  • ارائه مشاوره امنیتی و خدمات اطلاعاتی به سيستم مديريتی دانشگاه بويژه بالاترين مقام اجرايی دانشگاه.
  • تهیه شناسنامه محیطی، به‌روز نمودن و جمع‌بندی اخبار و تهیه بولتن و ارائه آن جهت بهره‌برداری در تصميم‌سازی‌ها و تصميم‌گيری‌ها.
  • پیش‌بینی و پیشگیری از تحرکات غیر‌قانونی در محیط تحت پوشش.
  • ارائه پاسخ به سازمان‌های ذیصلاح در خصوص استعلام‌های افراد.
  • تهیه طرح‌های حفاظتی و صدور دستورالعمل‌های لازم و نظارت بر اجرای آنها در زمینه‌های حفاظتی تاسیسات.
  • نظارت بر صدور کارت شناسائی و مجوز تردد و رعایت تدابیر لازم به‌منظور پیشگیری از هر نوع سوء‌استفاده و جعل.
  • حفاظت IT و تهیه دستورالعمل‌های حفاظتی جهت حفظ و نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده و نظارت بر حسن اجرای آن اعم از اسناد مکتوب، اطلاعات نرم‌افزاری رایانه.
  • تهیه طرح‌های حفاظتی و صدور دستورالعمل‌های لازم و نظارت بر اجرای آنها.
  •  انجام سایر امور در حدود وظایف محول شده.

ارتباط با حراست
شایان ذکر است دفتر حراست دانشگاه صنعتی سجاد پذیرای کلیه نظرات و گزارشات اساتید معزز، دانشجويان عزيز، کارمندان گرامی و ... می‌باشد.

آدرس دفتر:
مشهد - بلوار جلال آل احمد - جلال آل احمد ۶۴ - دانشگاه صنعتی سجاد - ساختمان ۱ - طبقه سوم

تلفن تماس مستقيم: ۰۵۱۳۶۰۲۹۰۲۹
 نمابر:  ۰۵۱۳۶۰۲۹۱۰۵