همايش مديريت پروژه با رويكرد PMBOK

دفتر ارتباط‌با‌صنعت دانشگاه صنعتی سجاد با همكاری مركز آموزش‌های آزاد اولین همایش كاربردی را در حوزه مدیریت پروژه برگزار می‌نماید. با توجه به اهمیت این دوره به كلیه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه، علی الخصوص رشته‌های مهندسی صنایع، مدیریت اجرایی، مهندسی عمران، مكانیك و كلیه افرادی كه در هر كسب‌و‌كاری با انجام پروژه‌های كاربردی سر و كار دارند؛ پیشنهاد می‌شود در این دوره ثبت‌نام نموده و از این فرصت بهره‌مند شوند. طی جلسات برگزار شده با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، این همایش در سازمان مدیریت مصوب شده و به كلیه شركت‌كنندگان گواهی معتبر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعطا خواهد شد. زمان برگزاری دوره پنجشنبه ۱۹ ام مهرماه سال جاری می‌باشد و از ساعت ۸:۰۰ صبح لغایت ۲۰:۰۰ برنامه‌ریزی شده است. سخنران اصلی این دوره آقای دكتر سبزه‌پرور عضو هیأت‌علمی دانشگاه، مدرس و مؤلف برجسته در حوزه مدیریت پروژه و دارای مدرك PMP از PMI آمریكا می‌باشند. در انتهای همایش نیز نشستی صنعتی با مدیریت آقای دكتر ابراهیم رضایی‌نیك و با همكاری جمعی از اساتید دانشگاه و صاحبان صنایع در حوزه مدیریت پروژه برگزار خواهد شد و دو پروژه بزرگ استان ارائه، بررسی و تحلیل می‌شود.

لینك ثبت‌نام در همایش: http://olc.sadjad.ac.ir/product/project-management/