گزارش جشن تجلیل از دانشجویان ممتاز نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ و اساتید برتر

پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت ۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه سجاد به مناسبت دهه سرآمد آموزشی و روز معلم مراسمی جهت تقدیر از اساتید برتر و دانشجویان ممتاز در تاریخ ۱۲ اردیبهشت در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه، اساتید، دانشجویان و خانواده‌های محترم آنان برگزار کرد.

در این مراسم جناب آقای دکتر مافی نژاد رئیس هیات امنا دانشگاه، سخنانی به مناسبت این روز و قدردانی از زحمات اساتید و دانشجویان را ایراد کردند. در ادامه جناب آقای دکتر رضایی نیک رئیس دانشگاه، درباره اهمیت این روز و ارزش نهادن به دهه سرآمد آموزشی برای افزایش ارتقاء سطحی علمی جامعه سخنانی را ایراد کردند.

در ادامه مراسم کلیپ مربوط به سخنان معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پخش گردید.

در این مراسم ازاستاد سرآمد آموزشی دانشگاه، اساتید برتر مدعو هر دانشکده، اساتید عضو هیات علمی هر دانشکده و دانشجویان ممتاز نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تقدیر به عمل آمد.