آخرین فرصت انتخاب واحد و زمان و نحوه برگزاری کلاس ها در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

معاونت آموزشی
پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۹۹

آخرین فرصت انتخاب واحد تا ساعت ۲۴ امروز جمعه ۲۱ شهریور است. در فاصله زماني ۲۲ تا ۲۸شهريور كليه اطلاعات كلاسها جهت آموزش مجازی به سامانه های آنلاين (ادوب كانكت) و افلاين (مودل) منتقل خواهد شد.

از روز شنبه ۲۹ شهريور كليه كلاسها اعم از نظری و عملي بصورت مجازی شروع خواهد شد.

در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری كلاس­ها توسط ستاد مبارزه با كرونا، ادامه برگزاری كلاسها با اولويت دروس عملی و سپس دروس تحصيلات تكميلی بصورت حضوری انجام خواهد شد.

بديهی است دانشجويانی كه به هر دليل انتخاب واحد نكنند، امكان شركت در كلاسها را نخواهند داشت. لذا به اين دانشجويان توصيه می گردد كه در فرصت باقیمانده (ساعت ۲۴ جمعه ۲۱ شهريور) انتخاب واحد خود را انجام دهند.

با توجه به حذف دروس کم جمعیت توسط دانشکده ها در روز گذشته، حتما انتخاب واحد خود را مجدد بررسی نمایید و در صورت نیاز و تمایل تغییرات لازم را انجام دهید.

معاونت آموزشی