آغاز به کار مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه صنعتی سجاد

مراسم افتتاحیه مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه صنعتی سجاد، راس ساعت ۱۰ روز چهارشنبه ۹۶/۹/۲۲ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی سجاد آغاز گردید. در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه سجاد برگزار گردید، میهمانانی از استانداری خراسان رضوی، سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی، سازمان فنی و حرفه‌ای، جهاد دانشگاهی، مرکز آموزش‌های علمی صنایع و ....حضور داشتند.

۱

دانشجویان گرامی جهت اطلاع از دوره‌های در حال ثبت‌نام و برگزاری می‌توانید به سایت مرکز آموزش‌های آزاد به نشانی olc.sadjad.ac.ir، کانال تلگرام مرکز  OLC_sadjad و یا به دفتر مرکز آموزش‌های آزاد، مستقر در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ اتاق ۳۱۴، خانم مهندس محمدلو مراجعه نمایید.
شایان ذکر است واحدی جهت ثبت نام، در طبقه همکف ساختمان شماره ۲ در نظر گرفته شده است.