ابقاء معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی سجاد

دوشنبه، ۲۵ تیر ۹۷
1

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه صنعتی سجـاد صادر شد، دکتر محسن قاینی استاد دانشکده برق با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابقا شد.
در این حکم آمده است:
با سلام و سپاس از زحمات ارزنده جناب عالی و با عنایت به سوابق درخشان علمی و تجربی شما، پیرو حکم شماره ۹۵/۱۷۱۸/ص مورخ ۹۵/۴/۱ برای مدت دو سال دیگر حکم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی جناب عالی تمدید می گردد.
امید است با اتکال به خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزشمند جناب عالی همچنان شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه باشیم.

لازم به ذکر است که آقای دکتر محسن قاینی از سال ۱۳۸۶ به عنوان استادیار تمام وقت رشته مهندسی برق- قدرت و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ به عنوان ریاست دانشکده برق و مهندسی پزشکی و همچنین از سال ۱۳۹۵ تاکنون در سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فعالیت داشته اند.