ابقا معاونت پژوهشی دانشگاه سجاد

یکشنبه، ۴ مهر ۰۰

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر ابراهیم رضایی‌­نیک استادیار دانشکده صنایع و مکانیک با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر در سمت معاونت پژوهشی دانشگاه ابقا شد.

در این حکم آمده است:

با سلام و سپاس از زحمات ارزنده جناب­عالی و با عنایت به سوابق علمی و تجارب ارزشمند و شایستگی‌­های شما، پیرو حکم شماره ۹/۹۸/ص، مجدداً برای مدت دو سال به‌ ­عنوان معاون پژوهشی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

آقای دکتر ابراهیم رضایی­‌نیک از سال ۱۳۸۲ به عنوان عضو هیات علمی دانشکده صنایع و مکانیک مشغول فعالیت بوده‌­اند و دو دوره به­‌عنوان قائم مقام معاون آموزشی، از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ در سمت مدیریت گروه صنایع، از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸ به­‌عنوان رئیس دانشکده صنایع و مدیریت، از سال ۱۳۹۸ تاکنون به­‌عنوان معاون پژوهشی و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه فعالیت دارند.