اتمام نوزدهمين جشنواره و نمايشگاه هفته گراميداشت پژوهش و فناوری

یکشنبه، ۱۸ آذر ۹۷

نوزدهمين جشنواره و نمايشگاه هفته گراميداشت پژوهش و فناوری از تاريخ ۱۲ الی ۱۵آذرماه سال ۱۳۹۷ در نمايشگاه بين المللی مشهد با شعار "پژوهش و فناوری بستری برای تجاری سازی و فرصتی برای سرمايه‌گذاری"، برگزار گرديد. دانشگاه‌ها و واحدهای فناور و دانش‌بنيان استان محصولات و نتيجه تحقيقات و پژوهش‌های خود را در ۳۵۰ غرفه و به وسعت ۱۱ هزار مترمربع به نمايش گذاشتند، اين جشنواره با معرفی برترين‌ها به كار خود پايان داد.

در اين نمايشگاه، گوشه‌ای از دستاوردها و پژوهش‌های صورت گرفته دانشگاه صنعتی سجاد با همكاری مركز تحقيقات و مجموعه آموزش آزاد، در غرفه دانشگاه ارائه گرديد. غرفه مركز تحقيقات ضمن برگزاری جلسات مديريتی و فنی محصولات خود از قبيل سامانه سپهتن (سامانه پايش هوشمند تردد ناوگان)، سامانه سمانير (سامانه مانيتورينگ نيروگاه خورشيدی) و همچنين محصولات جديد خود درزمينه‌ی ردياب معرفی نمود.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد