اطلاعیه شماره ۲۰ معاونت آموزشی دانشگاه: ادامه دروس عملی

چهارشنبه، ۸ مرداد ۹۹

دانشجویان گرامی

در اولین تجربه امتحانات مجازی، با تلاش و همراهی اساتید محترم، دانشجویان گرامی و کارکنان عزیز حدود ۱۴ هزار دانشجو امتحان با موفقیت برگزار گردید.

در آخرین مرحله از آموزش مجازی نیمسال دوم، پیرو اطلاعیه شماره ۱۷، دروس عملی اعم از آزمایشگاهها، کارگاهها، سایت‌ها و تربیت بدنی از روز دوشنبه ۶ مرداد بصورت مجازی در حال برگزاری است.

این کلاسها با تشکیل ساعتهای فوق العاده که توسط اساتید در کلاسها هماهنگی می شود تا ۶ شهریور به اتمام می رسد.

با توجه به اینکه در نیمسال اول هم به احتمال خیلی زیاد مجوز برگزاری کلاس حضوری داده نمی شود، دانشجویان در کلاسها مشارکت فعال داشته باشند.

برای دانشجویانی که تمایل به گذراندن واحدهای فوق در نیمسال جاری به شکل مجازی ندارند، امکان درخواست حذف با برگشت شهریه متغیر این دروس در اواسط مرداد بصورت الکترونیکی فراهم می گردد. توصیه اکید می گردد دانشجویان پس از شرکت در کلاسها در این خصوص تصمیم بگیرند.

معاونت آموزشی دانشگاه