اطلاعیه شماره ۲۱ معاونت آموزشی دانشگاه

معاونت آموزشی
پنج‌شنبه، ۱۶ مرداد ۹۹

۱- امکان حذف دروس عملی شامل آزمایشگاه، کارگاه، نقشه کشی و تربیت بدنی که به صورت مجازی در حال برگزاری است به صورت الکترونیکی در پورتال پویا فعال شده است. دانشجویان دقت داشته باشند که این امکان صرفا تا روز جمعه ۲۴ مرداد ماه فعال خواهد بود و بعد از آن امکان حذف وجود ندارد.

۲- همانطور که قبلا نیز گفته شده بود، حذف این دروس با برگشت شهریه متغیر خواهد بود (از انتخاب واحد پاک میشود).

۳- در صورت ثبت درخواست و اعمال در سیستم آموزش، به هیچ عنوان امکان برگشت درس وجود ندارد. لذا دانشجویان پس از تصمیم قطعی اقدام به ثبت کنند و در درج نام دروس و کد دروس دقت لازم را داشته باشند. همچنین در تصمیم خود به این موضوع توجه داشته باشید که در صورت عدم صدور مجوز حضوری توسط ستاد مبارزه با کرونا، در نیم‌سال اول هم این دروس به شکل مجازی برگزار خواهد شد.

۴- برای آخرین فرصت امکان ثبت درخواست انتخاب واحد موارد خاص ترم تابستان، تا روز شنبه ۱۸ مرداد تمدید گردید. بعد از این تاریخ امکان ثبت درخواست وجود نخواهد داشت.

معاونت آموزشی