اطلاعیه فوری وام دانشجویی

چهارشنبه، ۱۵ فروردین ۹۷

اطلاعیه فوری
تمدید درخواست وام شهریه درنیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶

به منظور تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی ، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فن آوری اقدام به ایجاد سامانه ثبت نام دانشجویان در پورتال دانشجویی نموده است .بدین منظور از دانشجویان عزیز متقاضی وام درخواست می‌شود با ورود به سایت bp.swf.ir به شرح ذیل عمل نمایند:
۱- دانشجویانی که ترم های گذشته در همین مقطع تحصیلی در خواست وام داده اند از قسمت پورتال فاز ۲،کد ملی و کلمه عبور را که همان کد ملی می باشد با فرمت خط تیره وارد نمایند و پس از ورود از منوی در خواست وام قسمت نوع وام در خواستی ،شهریه غیر انتفاعی را انتخاب کرده و ثبت در خواست وام راانتخاب نمائید.
۲- دانشجویانی که برای اولین بار در این مقطع ،متقاضی در خواست وام هستند مدارک در خواست وام را که شامل :
۱-کپی کارت ملی
۲-کپی کارت دانشجویی
۳- اصل سند تعهد نامه محضری که باید در یکی از دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود
به امور وام ارائه نمایند.
نکات قابل توجه برای دانشجویان عزیز به شرح ذیل اعلام می‌شود:
فرم نمونه تعهدنامه محضری از انتشارات دریافت شود.
۱- ضامن برای تعهد محضری باید کارمند دولت یا بازنشسته دولت باشد.
۲- برای کارمندان اخرین حکم کارگزینی و برای بازنشستگان گواهی کسر از حقوق الزامی می باشد.
۳- دانشجویان مقاطع دکتری وکارشناسی ورودی سال ۹۳ به بعد و دانشجویان کارشناسی ارشدوکارشناسی ناپیوسته وکاردانی ورودی ۹۵ به بعد می توانند تقاضای وام نمایند.
۴- ثبت نام تا تاریخ ۹۷/۲/۱۰ انجام خواهد پذیرفت .
۵- از مرورگر internet explorer استفاده نمایید .

اموردانشجویی