اطلاعیه مهم انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۹-۹۸

چهارشنبه، ۱۶ بهمن ۹۸

با توجه به انجام تغییرات لازم (اصلاح ظرفیت، حذف دروس کم جمعیت و اضافه کردن کدهای مورد نیاز) در کدهای درسی توسط دانشکده ها در صبح امروز چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه حتما انتخاب واحد خود را بررسی نمایید.

دور پایانی انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان از ظهر امروز فعال گردیده و کلیه دانشجویان می توانند انتخاب واحد نمایند و یا انتخاب واحد خود را اصلاح کنند. این انتخاب واحد تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۸بهمن ادامه خواهد داشت و پس از آن امکان هیچگونه تغییری تا زمان حذف و اضافه نخواهد بود.

نکته بسیار مهم: لازم به یاداوری است که دانشجویانی که به هر دلیل انتخاب واحد نکنند، از انجام حذف و اضافه نیز محروم خواهند بود.

شروع کلیه کلاسها اعم از تئوری و عملی (آزمایشگاه ها و کارگاه ها) از روز شنبه ۱۹ بهمن میباشد (بجز کلیه کلاسهای تربیت بدنی که از شنبه ۲اسفند آغاز میگردد)

معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد