امکان دریافت غذا از شنبه مورخ ۲۵ فروردین ماه

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۲۰ فروردین ۰۳

با نزدیک شدن به پایان ماه مبارک رمضان و فعال سازی سیستم تغذیه جهت رزرو غذا از اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی که متقاضی دریافت غذا می‌باشند تقاضا می‌شود نکات ذیل را با دقت مطالعه فرمایند:

۱. ساعت مراجعه به سلف و تحویل غذا از ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۳:۳۰ می‌باشد.

۲. از ساعت ۱۳:۳۰ در صورت موجود بودن غذا امکان خرید روز فروش فعال می‌گردد.

۳. تا ساعت ۱۳:۰۰ هر روز می‌توانید نسبت به رزرو غذای روز بعد اقدام نمایید. روزهای جمعه و تعطیل امکان رزرو غذا وجود ندارد.

۴. متقاضیان گرامی می‌توانند جهت رزرو اینترنتی غذا به آدرس https://food.sadjad.ac.ir مراجعه نمایند.

۵. نام کاربری و رمز عبور همان نام کاربری و رمز عبور در پورتال سیستم پویا می‌باشد.

۶. دانشجویان جدید الورود که هنوز کارت دانشجویی خود را دریافت ننموده‌اند، می‌توانند با ورود به پورتال تغذیه (کالینان) غذای خود را اینترنتی رزرو نموده و کد فراموشی دریافت و در زمان تحویل غذا کد فراموشی را وارد دستگاه نموده و غذای خود را دریافت نمایند.

۷. دانشجویان جدیدالورود و دانشجویانی که تا کنون بارکد کارت دانشجویی خود را جهت استفاده از سلف فعال ننموده‌اند، می‌توانند از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۴:۰۰ به کارشناس محترم امور دانشجویی و فرهنگی (ساختمان شماره ۱، طبقه همکف، جنب مرکز انفورماتیک دانشگاه) مراجعه فرمایند.

قیمت غذاها جهت نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بدون تغییر و به شرح ذیل می‌باشد:

۱. چلو مرغ - چلو کباب و چلو جوجه کباب

۵۰٫۰۰۰ تومان

۲. چلو خورشت قیمه - چلو خورشت قورمه سبزی / کرفس ۴۰٫۰۰۰ تومان

۳. استانبولی ۳۰٫۰۰۰ تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای رزرو غذا مراجعه فرمایید.

راهنمای رزرو غذا

معاونت دانشجویی و فرهنگی