امکان رزرو کردن دروس در انتخاب واحد نیمسال تابستان

یکشنبه، ۲۰ تیر ۰۰

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتخاب واحد نیمسال تابستان

امکان رزرو برای دروسی که ظرفیت آنها تکمیل شده است فراهم شد.

برای انتخاب دروسی که ظرفیت آنها پر شده است، می‌توانید مراحل رزرو آن درس را به صورت زیر انجام دهید:

درس مورد نظر را از گزینه انتخاب واحد انتخاب نمایید. پس از مشاهده پیام تکمیل بودن ظرفیت جهت رزرو آن کد درس تیک رزرو را بزنید. شماره رزرو به شما نمایش داده می‌شود. دقت کنید که در نیمسال تابستان مجموع واحد دروس انتخابی به همراه دروس رزرو بیشتر از ۶ واحد نباشد. در غیر این صورت سیستم اجازه انتخاب آن درس را درصورت بازشدن ظرفیت نخواهد داد.

با انجام رزرو درس، در صورت افزایش ظرفیت توسط گروه‌های آموزشی، با اولویت انجام شده برای رزرو، انتخاب واحد انجام خواهد شد.

البته ممکن است در صورت بالا بودن تعداد تقاضای رزرو برای یک درس گروه آموزشی تصمیم به اضافه کردن گروه جدید برای آن درس بگیرد که در این صورت دانشجویان باید برای انتخاب واحد گروه جدید اقدام کنند.

معاونت آموزشی دانشگاه