انتخاب آقای دكتر جواد حميدزاده به‌عنوان عضو هيئت‌علمی ممتاز دانشگاه‌های استان در جشنواره علمی رضوی

سه‌شنبه، ۳۰ بهمن ۹۷

دومين جشنواره علمی رضوی با معرفی و تقدير بهترين‌ها پنج‌شنبه ۲۵ بهمن به كار خود پايان داد. اين جشنواره توسط شبكه جامع دانشگاه‌های استان با حضور روسای دانشگاه‌های استان، استاندار خراسان رضوی و مقامات استانی در محل مركز همايش‌های دانشگاه علوم پزشكی مشهد برگزار شد.

از ميان پژوهشگرانی كه توسط دانشگاه‌های استان به كميسيون انتخاب فرهيختگان معرفی شدند، چهار نفر فن‌آور برتر، سه نفر به‌عنوان پژوهشگر برتر، هفت عضو ممتاز هيئت‌علمی و سه شركت برتر فن‌آور معرفی و انتخاب شدند. در اين جشنواره دكتر جواد حميدزاده عضو هيئت‌علمی دانشكده مهندسی كامپيوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی سجاد به‌عنوان اعضای ممتاز هيئت‌علمی دانشگاه‌های استان معرفی شد و ضمن تقدير از ايشان، نشان ويژه جشنواره رضوی را دريافت كردند.

شبكه جامع دانشگاه‌های خراسان رضوی در مهرماه ۱۳۹۳ تأسيس شده است. نخستين جشنواره علمی رضوی با هدف تكريم فرهيختگان نمونه دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و مراكز علمی و فناوری استان در بهمن ۱۳۹۶ برگزار شده است.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد