انتخاب درس پروژه برای دانشجویان کامپیوتر

سه‌شنبه، ۱۹ تیر ۹۷

تمامی دانشجویانی، که درس پروژه را در نیمسال سوم تحصیلی ۹۷-۹۶ اخذ نموده‌اند، از تاریخ ۲۰ تیر۹۷ تا ۲۵ تیر ۹۷ مهلت انتخاب موضوع پروژه را دارند.

لازم به ذكر مي‌باشد كه در صورت عدم مراجعه هرگونه مشكلي برعهده دانشجو مي‌باشد.

مراحل انتخاب پروژه به شرح زیر می باشد.

• دانشجو با مراجعه به استاد راهنما موضوع پروژه را مشخص و فرم انتخاب پروژه توسط استاد راهنما امضاء گردد.

• دانشجو با مراجعه به سایت (ساختمان شماره 1) موضوع پروژه را از ليست پروژه‌ها به صورت سیستمی ثبت نماید.

• پس از تائید انتخاب پروژه منوط به ثبت و تائید استاد راهنما در سیستم نرم‌افزاری، اصل فرم به کمیته‌پروژه و کپی آن به استاد راهنما تحویل گردد و یک کپی نزد دانشجو نگهداری شود.

مراحل انتخاب پروژه انفرادی (تک نفره)

• به پروفایل کاربری خود ( نام کاربری و رمز عبور : شماره دانشجویی) وارد شوید.

• پروژه از ليست پروژه‌هاي ارائه شده اساتید انتخاب کنید.

• در صورت دونفره بودن پروژه، از انتخاب همگروهی گزینه تک نفره را انتخاب شود.

• ارسال به استاد را کلیک کنید تا پروژه برای استاد راهنما ارسال شود.

مراحل انتخاب پروژه دونفری

• به پروفایل کاربری خود ( نام گاربری و رمز عبور : شماره دانشجویی) وارد شوید.

• پروژه از ليست پروژه‌هاي ارائه شده اساتید انتخاب کنید.

• از انتخاب همگروهی شماره دانشجویی همگروهی خود را وارد کنید.

• همگروهی وارد پروفایل خود شود و درخواست ارسال شده را تائید کند و ارسال به استاد را انتخاب کنید، تا پروژه برای استاد راهنما ارسال شود.

اطلاعیه مهم

کلیه دانشجویان که درس پروژه را انتخاب کردند موارد زیر را رعایت نمایند در غیراینصورت دانشكده هیچ مسئولیتی در قبال حذف موضوع پروژه آنان ندارد.

• نام کاربری و رمز عبور تمامی دانشجویان شماره دانشجویی آنان می باشد که برای امنیت بیشتر حتما قبل از انتخاب پروژه رمزعبور خود را تغییر دهند.

• در صورت انتخاب پروژه دو نفره در زمان انتخاب در سیستم نرم افزاری پس از انتخاب پروژه ، همگروهي انتخاب و تائيد شود در نهايت براي استاد ارسال گردد.

• در صورتی که تمامی روند انتخاب پروژه به صورت کامل انجام نشود پروژه برای دانشجو ثبت نمی شود.

دانشكده مهندسي کامپیوتر و فناوري اطلاعات

۲۰ تیر ۹۷