انتخاب طرح پژوهشی دانشگاه به عنوان طرح صنعتی برگزیده دانشگاهی

معاونت پژوهشی
شنبه، ۹ اسفند ۹۹

این طرح که به همت اساتید محترم دکتر احدی اخلاقی و دکتر سعید کهربایی و با همکاری تعدادی از دانشجویان در مرکز بررسی‌های غیرمخرب پیشرفته مواد دانشگاه سجاد و به سفارش شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد انجام شده است، به عنوان طرح برگزیده صنعتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۹ انتخاب گردید.

طرح پژوهشی «طراحی و ساخت دستگاه غیرمخرب جریان گردابی به منظور مشخصه‌یابی خطوط ریلی قطار شهری مشهد» در اسفندماه ۱۳۹۷ آغاز و در فروردین ۱۳۹۹ به پایان رسید. از جمله ویژگی‌های اصلی این دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

•تشخیص ترکها و نایکنواختی‌های سطحی و تعیین موقعیت و عمق آنها

•تشخیص کاروگیشن و تعیین مکان و مقادیر بحرانی این عیب

•تشخیص سایش‌های جانبی و قائم و تعیین کمّی آنها

•داشتن رابط کاربری آسان و قابلیت نمایش آنلاین نتایج و همینطور اخذ گزارش از نتایج

•امکان مانیتور کردن نمایش از راه دور

•قابل استفاده برای انواع مقاطع ریلی مورد استفاده در قطارشهری‌ها و راه آهن شامل: RI59، S۴۹و UIC54و UIC6

معاونت پژوهشی دانشگاه سجاد مراتب تقدیر و تبریک خود بابت این موفقیت را به همه اساتید، دانشجویان و همکاران گرامی به خصوص مجریان محترم و همچنین کارفرمای محترم طرح (شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد) اعلام می‌کند.

به پیوست فایل خلاصه مشخصات دستگاه عیب یاب خطوط ریلی قابل دریافت می‌باشد.

معاونت پژوهشی