انتصاب آقای دکتر ابراهیم رضایی‌نیک به عنوان سرپرست دانشگاه

روابط عمومی
شنبه، ۱۸ تیر ۰۱

دکتر خلیل مافی‌نژاد رئیس هیأت امنای دانشگاه سجاد در حکمی آقای دکتر ابراهیم رضایی‌نیک را به سمت سرپرست دانشگاه، منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛
براساس مصوبه جلسه هیات امنای مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ با توجه به سوابق درخشان علمی و مدیریتی جناب‌عالی، از این تاریخ به عنوان «سرپرست دانشگاه سجاد» منصوب می‌شوید.

امیدوارم با کاردانی و درایتی که در جناب‌عالی سراغ داریم، شاهد پیشرفت و اعتلای روزافزون دانشگاه باشیم.

آقای دکتر ابراهیم رضایی‌نیک تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران، دکترای مهندسی صنایع در دانشگاه تربیت مدرس و فرصت تحقیقاتی دوره دکتری را در دانشگاه هیروشیما ژاپن گذراندند.

تألیف و ترجمه ۳ کتاب، ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله در کنفرانس‌ها و مجلات داخلی و خارجی، مجری و مشاوره بیش از ۵۰ طرح پژوهشی بخشی از فعالیت‌های پژوهشی ایشان می‌باشد.

آقای دکتر ابراهیم رضایی‌نیک دارای بیش از ۲۵ سال سابقه تدریس و مسوولیت‌های اجرایی در دانشگاه و صنعت می‌باشند و در دانشگاه سجاد به عنوان عضو هیات علمی تمام‌وقت، مدیر گروه، رئیس دانشکده صنایع و مدیریت، قائم مقام معاونت آموزشی، مدیر ارتباط با صنعت و معاون پژوهشی نیز فعالیت داشته‌اند.

روابط عمومی