انتصاب دکتر احمدی منش به سمت مدیر گروه صنایع و مدیریت صنعتی

شنبه، ۱۶ بهمن ۰۰

دکتر محسن قاینی معاون آموزشی دانشگاه سجاد در حکمی دکتر احمدی منش را به سمت مدیر گروه صنایع و مدیریت صنعتی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام
احتراماً با توجه به سوابق بسیار خوب شما به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده علوم انسانی و صنایع و مکانیک و موافقت ریاست محترم دانشگاه از تاریخ۱۴۰۰/۱۱/۰۷ به مدت دو سال به سمت مدیر گروه صنایع و مدیریت صنعتی منصوب می‌شوید.
امیدوارم که سطح علمی، آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه تحت مدیریت و نظارت سرکارعالی و هماهنگی‌های لازم با ریاست محترم دانشکده همچون گذشته ارتقاء چشمگیری داشته باشد. برای شما از درگاه خداوند متعال در همه امور، به ویژه در این سمت آرزوی موفقیت می‌نمایم.

دکتر محسن قاینی همچنین از زحمات صادقانه مهندس امیرحسین انضباطی تقدیر و تشکر کرد:

با سلام و آرزوي بهروزي؛
بر خود لازم مي دانم از زحمات صادقانه شما در طول مدت تصدي به عنوان مدير گروه صنایع تشكر نمايم.
اميد است با ياری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربيات ارزنده تان همواره شاهد موفقيت و توسعه بيش از پيش دانشجويان در عرصه های علمی و پژوهشی باشيم.