انتصاب مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و قائم مقام معاون آموزشی

یکشنبه، ۲۱ شهریور ۰۰

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر سعید کهربائی استاد دانشکده صنایع و مکانیک با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی فعلی، به مدت دو سال به سمت مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و قائم مقام معاون آموزشی منصوب شد. در این حکم آمده است:

با سلام و احترام؛
نظر به سوابق علمی و تجربی جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت دو سال به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و قائم مقام معاون آموزشی منصوب می‌شوید. امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

لازم به ذکر است که آقای دکتر سعید کهربائی از سال ۱۳۹۳ به عنوان استادیار تمام وقت رشته مهندسی مواد در دانشکده مکانیک و مواد دانشگاه و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ به عنوان مدیریت گروه‌های مکانیک، مواد و انرژی و دبیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک و صنایع دانشگاه فعالیت داشته‌اند.