اولین نشست کمیته راهبردی صنعت ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند

دوشنبه، ۱۲ آبان ۹۹

اولین نشست کمیته راهبردی صنعت ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند در ظهر روز سه شنبه مورخ ۶/۸/ ۹۹ در دانشگاه سجاد برگزارشد. در این جلسه آقایان مهندس سیدجواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرتضوی مدیریت محترم واحد R&D شرکت نیان‌ الکترونیک، مهندس نوید زهدی معاونت محترم هوشمندسازی سازمان فناوری اطلاعات و‌ارتباطات شهرداری مشهد، مهندس محمد پویانی کارشناس ارشد شرکت توزیع نیروی برق مشهد، مهندس سورنا صراف زاده، مهندس سیدمحمدرضا موسوی تقی آبادی نائب رئیس محترم سازمان نظام مهندسی، مهندس غلامرضا شرکتی معاونت محترم شرکت مخابرات خراسان رضوی ازاعضای کمیته راهبردی صنعت حضورداشتند و در رابطه با برنامه‌های اجرایی کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند تصمیم گیری شد. با حضور آقای دکتر مولوی رئیس کنفرانس مصوب شد که کارگاه‌ها و میزگردهای صنعت و دانشگاه با حمایت و همکاری کمیته راهبردی صنعت در سوم و چهارم دی ماه برگزار گردد.