رفتن به محتوای اصلی

خبرها

بازتاب مصاحبه رئیس دانشگاه سجاد در خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

روابط عمومی دانشگاه
-18
شنبه، ۱۶ خرداد ۰۵
1

مصاحبه آقای دکتر ابراهیم رضایی‌نیک، رئیس دانشگاه سجاد، با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با عنوان «اولویت دانشگاه سجاد؛ اثرگذاری بر جامعه با توسعه رشته‌های نوین و حمایت از نخبگان» منتشر شد.

در این مصاحبه با تاکید بر اینکه دانشگاه سجاد مشهد در سال ۱۳۷۴ به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی غیردولتی با تمرکز بر رشته‌های مهندسی، مجوز فعالیت خود را از وزارت علوم دریافت کرده است، اظهار کرد: این مرکز علمی با راه اندازی رشته‌های مهندسی برق و کامپیوتر کار خود را آغاز نمود و اکنون در سی‌امین سال فعالیت، همچنان بر شعار تحول، توسعه و اثرگذاری بر جامعه استوار است.

رئیس دانشگاه سجاد مشهد با اشاره به سطح‌بندی‌های وزارت علوم، اظهار کرد: دانشگاه سجاد همواره در میان ۲۰ موسسه برتر غیردولتی کشور و در ردیف مراکز سطح یک قرار داشته است. کسب رتبه‌های تک‌رقمی در میان موسسات غیرانتفاعی بر اساس شاخص‌های پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، گواهی بر جایگاه علمی والای این دانشگاه در سطح استان خراسان رضوی و کل کشور است.

در حوزه سرمایه انسانی، ۷۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت و ۳۰۰ استاد مدعو با این مجموعه همکاری دارند. در سال تحصیلی جاری با پذیرش ۱۴۰۰ دانشجوی جدید، جمعیت دانشجویی این دانشگاه به ۵۰۰۰ نفر رسیده است که در فضایی علمی و پویا به تحصیل و پژوهش می‌پردازند.


مشاهده لینک کامل خبر

روابط عمومی دانشگاه