بررسی آخرین وضعیت انتخاب واحد

سه‌شنبه، ۲۷ شهریور ۹۷

با توجه به انجام آخرین تغییرات لازم در کدهای درسی توسط دانشکده ها در روز سه‌شنبه ۲۷ شهریورماه (اصلاح ظرفیت، حذف دروس کم جمعیت و اضافه کردن کدهای مورد نیاز) ،حتما آخرین وضعیت انتخاب واحد خود را بررسی نمایید.
دور چهارم و پایانی انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان از ساعت ۱۵ امروز سه شنبه ۲۷ شهریور فعال خواهد شد و کلیه دانشجویان می توانند انتخاب واحد نمایند و یا انتخاب واحد خود را اصلاح کنند. این انتخاب واحد تا روز جمعه ۳۰ شهریور ادامه خواهد داشت و پس از آن امکان هیچگونه تغییری تا زمان حذف و اضافه نخواهد بود.
نکته بسیار مهم: لازم به یاداوری است که دانشجویانی که به هر دلیلی انتخاب واحد نکنند، از انجام حذف و اضافه اینترنتی نیز محروم خواهند بود و پس از حذف و اضافه و صرفا از ظرفیت های باقیمانده انتخاب واحد خواهند داشت.
شروع کلیه کلاسها اعم از تئوری، آزمایشگاهها و کارگاهها از روز شنبه ۳۱ شهریور خواهد بود. (بجز کلاس‌های تربیت بدنی که از شنبه ۱۴ مهرماه شروع خواهد شد)

معاونت آموزشی