برنامه انتخاب واحد اینترنتی تابستان ۱۳۹۸

چهارشنبه، ۱۹ تیر ۹۸
  • انتخاب واحد کلیه دانشجویان از ساعت ۹ صبح شنبه ۹۸/۴/۲۲ لغایت ساعت ۲۴ دوشنبه ۹۸/۴/۲۴ فعال خواهد بود.
  • شروع کلیه كلاسها اعم از دروس نظری، کارگاهی ، آزمایشگاهی و تربیت بدنی از تاريخ سه­شنبه ۹۸/۴/۲۴می‌باشد.
  • ثبت‌نام از دانشجویان میهمان، در صورت داشتن ظرفیت در دروس ارائه شده در تاریخ‌های ۹۸/۴/۲۵ تا ۹۸/۴/۲۷ انجام خواهد شد.
  • لازم به ذکر است در ترم تابستان هیچگونه حذف و اضافه مقدور نمی‏باشد. بنابراین دانشجویان پس از اطمینان کامل جهت تحصیل در ترم تابستان اقدام به تائید انتخاب واحد خود نمایند. ضمناً با توجه به اینکه دروس به حد نصاب نرسیده در بازه انتخاب واحد حذف خواهند شد، لازم است دانشجویان در انتهای بازه انتخاب واحد تاییدیه انتخاب واحد خود را بررسی و تغییرات مورد نظر را اعمال کنند.
  • مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.

معاون آموزشی