برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

چهارشنبه، ۶ بهمن ۰۰

قابل توجه دانشجویان گرامی
برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح زیر می‌باشد.

تاریخ

ساعت ۱۵ - ۹

ساعت ۱۵ تا شروع گروه بعدی

۳شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۲

گروه ۱ : کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد)، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته

گروه ۱

۵شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۴

گروه ۲ : کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۷ و قبل

گروه ۱ و گروه ۲

شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

گروه ۳ : کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۸

گروه ۱، گروه ۲ و گروه ۳

۲شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۸

گروه ۴ : کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۹

گروه ۱ الی گروه ۴

۴شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

گروه ۵ : کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۰

کلیه دانشجویان

از روز ۴شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ ساعت ۱۵ تا روز جمعه۱۴۰۰/۱۱/۲۲ ساعت ۲۴ امکان انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان وجود دارد.

نکات مهم:
۱- دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و همنیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

۲- امکان رزرو برای دروسی که ظرفیت آن‌ها تکمیل شده، وجود دارد. (توضیحات تکمیلی در پیوست) لذا از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

۳- شروع کلیه کلاس‌ها اعم از دروس نظری و عملی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از تاریخ شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ می‌باشد. براساس مصوبات شورای آموزش عالی استان، نیمسال دوم به صورت آموزش ترکیبی مجازی و حضوری برنامه ریزی شده است که شیوه برگزاری درس با شرایط کنونی در بخش توضیحات هر درس آمده است. بدیهی است در صورت تغییر مصوبات شیوه برگزاری نیز ممکن است در طول ترم تغییر نماید. (توضیحات تکمیلی در پیوست)

۴- بر اساس مصوبات فعلی، کلیه امتحانات پایان ترم (صرف نظر از شیوه ارائه درس) به صورت حضوری خواهد بود.
۵- ثبت‌نام از دانشجویان میهمان، در صورت داشتن ظرفیت در دروس ارائه شده در تاریخ چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ و پنج‌شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ انجام خواهد شد.

نکته مهم: مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.

نحوه انجام رزرو درس در انتخاب واحد

برنامه زمانی انتخاب واحد (PDF)