برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

پنج‌شنبه، ۶ بهمن ۰۱

قابل توجه دانشجویان گرامی

برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به شرح زیر می‌باشد.

تاریخ ساعت ۱۲-۹ ساعت ۱۵-۱۲ ساعت ۱۵ تا شروع گروه بعدی
۵شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ گروه ۱: کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد) و کلیه دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته گروه ۲: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۸ و قبل گروه ۱ و گروه ۲
۱شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ گروه ۳: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۹ (از ساعت ۹ تا ۱۵) گروه ۱، گروه ۲ و گروه ۳
۲شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ گروه ۴: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۰ (از ساعت ۹ تا ۱۵) گروه ۱ الی گروه ۴
۴شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ گروه ۵: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۱ (از ساعت ۹ تا ۱۵) کلیه دانشجویان
از روز ۴شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ساعت ۱۵ تا روز شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳ امکان انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان وجود دارد.
(در ساعات ۷:۳۰ تا ۹ صبح روزهای چهارشنبه ۱۱/۱۹ و پنجشنبه ۱۱/۲۰ انتخاب واحد جهت انجام اصلاحات ظرفیت توسط دانشکده‌ها، بسته می‌باشد.)

نکات مهم:

۱- دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و هم‌نیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

۲- امکان رزرو برای دروسی که ظرفیت آنها تکمیل شده، وجود دارد. (توضیحات تکمیلی در پیوست) لذا از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

۳- اصلاح ظرفیت‌ها در تاریخ‌های چهارشنبه ۱۱/۱۹ و پنجشنبه ۱۱/۲۰ از ساعت ۷:۳۰ تا ۹ صبح توسط دانشکده‌ها انجام خواهد شد. در بازه اصلاح امکان انجام انتخاب واحد نمی‌باشد. از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

۴- شروع کلیه کلاس‌ها اعم از دروس نظری و عملی نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از تاریخ یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ می‌باشد.

۵- ثبت‌نام از دانشجویان میهمان، در صورت داشتن ظرفیت در دروس ارائه شده در تاریخ پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ و یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ انجام خواهد شد.

نکته مهم: مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.

دانلود برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱