برگزاری افتتاحیه نمایشگاه عکاسی، کاریکاتور و نقاشی با محوریت فرهنگ‌سازی انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین

جمعه، ۲۷ خرداد ۰۱

به گزارش روابط عمومی و بین الملل در افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، نماینده شهرداری مشهد، جمعی از هنرمندان مطرح استان خراسان رضوی، نماینده کمیسیون انرژی شهرداری، اساتید و همکاران دانشگاه، دانشجویان و علاقه‌مندان به هنر و فناوری برگزار گردید.

در طی این مراسم جناب آقای دکتر قاینی معاون آموزشی و دبیر کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و پراکنده ایران، گزارش کلی از روند اجرائی کنفرانس بیان فرمودند و همچنین جناب آقای محمدجواد صفاران مدیر فرهنگسرای علوم و نجوم شهرداری مشهد درباره گسترش ارتباطات دانشگاه‌ها با فرهنگسراهای شهرداری سخنانی را ایراد فرمودند و در ادامه جناب آقای دکتر نوری مدیر روابط عمومی و بین الملل و دبیر مسابقه گزارش کلی از روند اجرائی در مسابقه و داوری آثار ارائه دادند.

همچنین در این مراسم به داوران و هنرمندان برگزیده در مسابقه لوح تقدیر و جوایز اهدا گردید.