برگزاری جلسه مشترک با مدیران شهرداری منطقه ۴

یکشنبه، ۱۶ بهمن ۰۱

نشست مشترکی ما بین برخی از مدیران و کارشناسان دانشگاه سجاد و معاونین و روسای ادارات شهرداری منطقه ۴ مشهد در روز یکشنبه ۱۶ بهمن ماه در اتاق جلسات دانشگاه برگزار گردید.
این جلسه به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه که ریاست آن بر عهده آقای دکتر کلانی می‌باشد برگزار گردید. در این نشست ابتدا آقای دکتر رضایی‌نیک ریاست دانشگاه سجاد در مورد همکاری‌های گذشته دانشگاه و شهرداری صحبت نمودند.
سپس آقای مهندس حسامی رئیس دفتر برنامه‌ریزی شهرداری منطقه ۴ بر همکاری دوجانبه ما بین شهرداری و دانشگاه تاکید نمودند. در ادامه به قسمتی از مشکلاتی که در حریم این منطقه از شهر وجود دارد اشاره نمودند؛ و بر رفع محدودیت زدایی از این ناحیه تاکید نمودند.
در ادامه دیگر نمایندگان شهرداری و دانشگاه سخنرانی نمودند. امکان همکاری دو جانبه و بلند مدت در قالب پایان نامه‌های دانشجویی، طرح‌های پژوهشی، فرهنگ‌سازی و برگزاری دوره‌های آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.