برگزاری جلسه مشترک با مدیران نشریه تخصصی امواج برتر

چهارشنبه، ۱۲ بهمن ۰۱

نشست مشترکی ما بین برخی از مسئولان دانشگاه سجاد و مدیران نشریه تخصصی امواج برتر در روز چهارشنبه ۱۲ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه سجاد برگزار گردید. در این نشست آقای مهندس یزدانی صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه و سرکار خانم یزدانی جانشین مدیر مسئول ماهنامه به نمایندگی از نشریه تخصصی علوم مهندسی برق امواج برتر حضور داشتند. آقای دکتر رضایی‌نیک ریاست دانشگاه، آقای دکتر احدی اخلاقی معاونت پژوهشی، آقای دکتر قاینی معاونت آموزشی و آقای دکتر نوری مدیر روابط عمومی و مرکز آموزش‌های آزاد به نمایندگی از دانشگاه سجاد در جلسه حضور داشتند.
در این نشست امکان همکاری دو جانبه و بلند مدت در قالب دوره‌های آموزشی، مسائل پژوهشی و برگزاری رویدادهای مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. یکی از موارد مطرح شده در این نشست برگزاری دومین رویداد فرهنگی مسابقه نقاشی، عکاسی و کاریکاتور با محوریت صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر بود که ماهنامه امواج برتر حمایت خود در برگزاری این رویداد را اعلام نمود.